Thursday, 19 May 2016

Mood : Gutted

Final Europa League 2015/2016
St. Jakob-Park, Basel, Switzerland
19th May 2016, 4.45 am waktu Malaysia

FT : Liverpool 1- 3 Sevilla


Proud of them sebab sampai sejauh ini
Player biasa-biasa, coach luar biasa 
Man United-Dortmund-Villareal bukan lawan mudah tapi semua berjaya diatasi.
 Sayangnya The Reds kecundang di pentas akhir
Impian tengok piala dijulang hampa lagi.


Menjauh diri mengubat hati. Kalah bola ni peritnya lagi dahsyat dari putus cinta. 


We'll come back stronger.
Jumpa next season
You'll Never Walk Alone, lads!

61 comments:

  1. hahaha.. You'll never walk alone Kak Sal !

    ReplyDelete
  2. SEMOGA XMENGHAMPAKAN PEMINATNYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun depan julanglah piala please..

      Delete
  3. hahaha.... tp btul la tu penangan bola lg hebat!
    psstt, salam perkenalan dari Gooners =P =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..Gooners ramai gak baca blog ni ye..

      Delete
  4. Alamakk tak tau nak komen apa.. sbb mummy tak paham langsung pasai bola.. hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. fahamilah yang saya frust sebab team saya kalah..haha

      Delete
    2. sama ler dgn aida.
      nak komen pun serba salah.
      sebab x fhm bola :)

      Delete
    3. ooo tgh frust ea.. skrg dh ok blm? hehehehee...

      Pagi2 dok nyakat.. keh keh keh :p

      Delete
    4. hahaha..ok dah mummy, frust lama-lama nak buat apa

      Delete
  5. Sal, akak memang tak faham kenapa kalah bola lebih sakit dan pedih dari putus cinta. Cer explain sikit.

    Tapi, tak payahlah. Kalau explain panjang lebar pun, bukan akak faham!

    ReplyDelete
    Replies
    1. putus cinta orang kesian..kalah bola orang bahan

      putus cinta orang sekeliling je tau...kalah bola satu dunia tahu

      Delete
    2. Pandai betul budak ni berfalsafah ^_^ Gitu rupanya ya! Kalau akak tahu satu dunia tau kita kalah bola, dah lama akak minat bola. Bukan apalah, mana tau boleh jumpa cinta baru, sesama minat bola juga. Keh3x.

      Delete
    3. Perhhhh ... dasat arh falsafah ittew ... hihihi

      Delete
  6. Salllllll....


    Sorrryyyyyy....

    Ayooooo abes lah sal dh kck ati ngan I...

    Huhuhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik Manisah kutuk Liverpool kalah..wuwuwuwuwuwu..kecik ati.


      haha, takde apalah kak Farrah, salah faham sikit je

      Delete
    2. Ha ha... i ter tengok juga yg luverpool ni kalah...

      Terus teringat kt sal...
      dlm hati terus kata "abeslah... mesti sal frust" ... kih kih kih

      Delete
  7. I saja ja lh komen nk bg dramatik smlm...

    Huhuhu... sorry sal na...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, takde kena-mengena la..kan dah kata entry tu tak habis taip, tertekan publish...

      Delete
  8. Replies
    1. haha..kalau nak give up, lama dah buat..

      Delete
  9. Hahaha dasyat..lg perit dr putus cinta.adoii hebat betul penangan bola ni ye ciksal

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually dah 5 tahun x putus cinta, lupa dah rasanya cmane..haha

      Delete
  10. kat fb aida ada opismet lelaki.
    hmmmm ada gaks ler diorang update pasal bola ni.
    siap ada kartun kartun kutuk antara diorang.
    aida tgk jer la. komen x reti :) ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..gurau-gurau gitu je.sape tak tahan tu tak payah tengok bola..

      Delete
  11. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. come back stronger katanya..

      Delete
  12. Replies
    1. sehari dua je frust..kena move on

      Delete
  13. Replies
    1. hahaha..kalau blog kena 'kecam' pun boleh rosak mood jugak

      Delete
  14. Katanya kelab ni tak femes tp jadi juara yeh Sal....mak tau pun sebab Pak Jilap bagi tahu ....Maklumlah asyik baca blog jer, kisah lain tak tau langsung hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pak jilap cakap pasal EPL kot mak..yang menang Europa League ni famous jugak..masuk ni tahun ketiga dia menang

      Delete
  15. memang bila entry bola ceq scroll lelaju ehehe..

    ReplyDelete
  16. huhu..xminat layan bola. bukan takat bola channel sukan n columnis paper kalau entry pasal any sport mmg xlayan..huahaha..nampak x betapa i mls bersukan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah...malas gak.minat tengok je..haha

      Delete
  17. kah kah kah..Sal SAl...kalah bola lagi perit eh..kalau pak we ajak dating then at teh same time ada game pasukan yg di minati mesti utama game tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, mestilah utamakan dating..bola sepak puas dahla tengok dari kecik.haha

      Delete
  18. 'hero tamil' selalu akan tewas dulu sblm dia bangkit...

    x pe next year will be our year ;-)

    ReplyDelete
  19. nak gelak ke apa ni agaknya ye :p

    ReplyDelete
  20. yang akak pelik kan
    ramai pula peminat Leicester City secara tiba2
    mentang2 diorang winner EPL
    pakai mentera apa diorang tetiba naik gamaknya kan...huhu

    p suruh liverpool ambil mentera tu
    kot musim depan boleh dapat title tu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. pemain Liverpool ni kena mandi bunga..nanti saya tolong mandikan. oppps!!

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com