Monday, 23 June 2014

World Cup 2014 Talk - Edisi cuci mata

Disclaimer: Hotness itu subjektif..Ini pandangan aku je. By the way, hensem tak menjamin yang pemain tu terer. Ingat ye para gadis. So, here goes...10 pemain paling hot Piala Dunia 2014 (di mata aku).

1. Olivier Giroud - France
 Guano tengah main bola pun rambut maintain berjambul gitu mon chéri? Hensem dan tinggi, what's not to like eh?


2. Cristiano Ronaldo - Portugal
Orang bukan kaki bola pun kenal bintang Real Madrid yang selalu jadi duta produk ni

3. Robin Van Persie - Netherlands
The flying dutchman..selepas menghancurkan hati penyokong Spain semesta alam.

 4. Niko Kovac - Croatia
OK la, dia ni bukan pemain, tapi coach. Tapi aku tetap nak masukkan dia dalam list. Tak kira!

5. Iker Casillas - Spain
One of the reason aku mula menyokong Spain. Berjambang atau tidak, dia tetap hot.

6. Neymar Jr. - Brazil
Muka 'budak nakal'.

7. David Villa - Spain
Pujaan hati dulu, kini dan selamanya..

8. Adnan Januzaj - Belgium
Not exactly hot, tapi dia comel! Terutama bila dia  penat dan blushing

9. Ciro Immobile - Italy
Tak bermakna list kalau takde pemain Italy kan..

10. Joe Hart -England 
He may not catch the ball, but he always catch my heart.

Sape pemain hot di mata korang?

p/s: Fernando Torres tak masuk carta ni, dia masuk carta hati. Dia sentiasa jadi pemain paling hensem di mata aku since forever. Hahaha.

35 comments:

  1. peminat tegar fifa ni ... sis x kenal pun para pemain ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah tegar sangat. lumrahlah mata manusia suka tengok yang cantik-cantik.

      Delete
  2. Amboii betul betul cuci mata ni. :P

    ReplyDelete
  3. Coach Brazil mana..xda pun..Tu kacak gak tu..kacak di antara yg xkacak

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sebab entry ni tentang pemain.kovac tu entah cmane terselit plak..

      Delete
  4. coach sepanyol..paling xhdsm ketika kalah..hehheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...bila dah kalah, cristiano ronaldo pun dah macam tempoyak basi.

      Delete
  5. Amboi kak! Sampai coach pun termasuk dalam senarai sekali. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...akak kalo ada masa blogging jadi macam ni lah. ;p

      Delete
  6. kolo toure lagi hottttt..tak caya? sila google :-p

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti yaya kecik hati dia tak masuk list..so jalan selamat tak payah pilih. ;p

      Delete
  7. David Villa memang cun..he..he

    ReplyDelete
  8. cuma kenal Cristiano Ronaldo je sbb selalu kuar dalam Iklan TV..yang lelain tak kenal..nampak sgttak tengok bola hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..saya pun bukan kenal sangat diorang-diorang ni.tengok sekilas pandang je masa beraksi atas padang.

      Delete
  9. Ingat cuci mata apa td? X kenal sgt player world cup ni..
    Kenal player Harima Malaya je sorang dua... He! He! He!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuci mata la tu kak...OK la tu kenal Harimau Malaya. Team negara sendiri jatuh bangun pun kena sokong.

      Delete
  10. Alah..Casillas tak de dalam senarai..hehhe..

    ReplyDelete
  11. semua dah demam bola.. laki cara laki.. pompuan cara pompuan..!! hahaha... singgah sini jom : http://jazmiimukhtarr.blogspot.com/... masih baruuu dalam industri berblog nihh.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...selamat blogging ye dik..rajin-rajin la singgah sini selalu :)

      Delete
  12. Replies
    1. minat gitu-gitu je kak..ada orang minat citer korea atau drama Melayu.Pompuan sorang ni minat bola pulak..haha

      Delete
  13. ehemm..eheemm... cuci mata yerr... dah bersih mata tu? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...dah nak bersih dah..jerebu ni blur balik. ;p

      Delete
  14. x aci!! mario gotze tak ada dlm list!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry la anies, kurang familiar ngan pemain Jerman. Hehehe. Kenal Ozil je.

      Delete
  15. ahahaha sungguh la cristiano ronaldo ngan iklan kepci wakakaka..
    iklan kepci pun berjuta dia dapat kita ni ??? T.T sedeeeey.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita dapat makan ayam kepci jelah..hehe.rezeki dia sebab hensem, dapatlah jadi duta macam-macam produk.

      Delete
  16. Minat kat ozil.. Tapi yg dlm gambar ni suka van persie..

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com