Monday, 11 May 2015

Thank you, Steven Gerrard

Thank you, for everything

For all those great years

Those wonderful games

For making us believe that we can dream

For giving us hope when we were falling apart

For showing us miracle can happened

No matter what other says

You are made for Liverpool as it was for you

Good luck in your future, Captain

We'll be forever grateful

Walk on, walk on with hope in your heart,

 And you'll never walk alone 

17 tahun main untuk kelab yang sama, sayangnya tak ada PL title sebagai kenangan... Football can be 'unfair' sometimes. The Kop will miss you. ;(

Aku rasa selain Beckham ngan  Lampard,  Gerrard ni boleh dikatakan antara pemain England yang hensem lah bagi aku. K bye.

60 comments:

  1. haahahah.....betul tu sal...encem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang ada ghupe :)
      Hihihi itu jelah akak tahu komen.

      Delete
  2. Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  3. Replies
    1. biasa-biasa je..takdelah sampai nak bertekak sebab bola

      Delete
    2. Bagi akak Sal ni boleh masuk kategori tegar dah :)

      Delete
  4. Replies
    1. hehe..gila sikit-sikit takpe, jangan gila terus

      Delete
  5. Replies
    1. yang adil dalam dunia ni Allah sahaja...hehe

      Delete
  6. Dia tukar kelab ke bersara? Maaf, saya memang tak follow sangat bola sepak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukar kelab..dah nak bersara dah pun, umur dah almost 35

      Delete
  7. adoi sy tak minat bola..baru ni kenal siapa Steven Gerrard.haha..

    ReplyDelete
  8. Sapa ni.. ish2 xkenal pun..
    haa ensem jgk.. dia terrer dak men ni.. hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ingat akak minat semata sebab hensem ke? mestilah terer..one of the best midfielder

      Delete
  9. Terbaik di ni.. mmg sempoi.. :) :)

    ReplyDelete
  10. Walaupun saya tegar MUFC, saya respect Stevie G...Beliau sebaris dgn Ryan Giggs, loyalty nya pada club

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, tapi sayang dia tak merasa pegang PL title walau sekali.loyalty adalah something yang sangat rare dalam bola sepak. Steven Gerrard definitely one of a kind..

      Delete
  11. Kakak tak ambil pusing hal bola ni Sal itu yg tak kenal..

    ReplyDelete
  12. When I die, bury me at Anfield where my heart lies... kata steve g...

    menitik ooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. damn...sape potong bawang ni..sob sob

      Delete
  13. perghhh ... perkataan hansem tu x blh blah ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..kalau dia terbaca ni mesti dia terharu..hehe

      Delete
  14. Unfortunately, yang ini akak kenal, Sal.... pemain bolakan... (Huahahaha...) Kali ini akak terpaksa-rela bersetuju dengan Sal. Abang Steven Gerrard ni memang ganteng. Part hidung tu yang tak menahan... Part mulut pun...Part mata pun...Part rupa pun....

    Eh, kira memang handsomelah Abang Gerrard ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, sah-sahla pemain bola. memang kalau saya kata ganteng tu, memang ganteng.tu belum share gambar dia kalau tak shave jambang lagi aummm aumm

      Delete
  15. Bolasepak adalah permainan yg kejam. Kadang2 hero tidak diiktiraf sebagai hero. Selalu pula terjadi team yg main dengan baik pulang dengan tangan kosong, kalah kepada team yg cuma bernasib baik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Abang Jr, kadang-kadang faktor pengadilan pun mempengaruhi jugak.

      Delete
  16. hahahah..saya xkenal..tapi still nk baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha...zarul farhana, ke mana menghilang?mishhhh u so much.antara pembaca blog ni yang clueless pasal bola sepak tapi tetap nak baca line by line..blog ni merindukan awak seperti Real Madrid merindukan Luka Modric

      Delete
    2. Alamak,...perumpamaan Sal pakai tu yg mahal! :)

      Delete
    3. xhilang mana pon.. still ada dlam Malaysia ni.. hihi

      Delete
    4. busy nau ZF sekarang ye..huhu

      Delete
    5. xbz pon sgt..saja buat bz hihi

      Delete
  17. Kalau dik Sal dah ckp pasal bola, mak mmg kena diam!!...ok babye

    ReplyDelete
    Replies
    1. kte x cakap pasal bola kali ni, tapi pasal pemain bola...hehehe.mana sama.

      Delete
  18. kak sal... student praktikal tempat kak sal dh habis belum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi..nanti dia dah habis akak buat entry ' Thank You, budak praktikal'..hehehe

      Delete
  19. SS tak pandai bola2 ni.... Tapi kek harijadi nak padang bola... He He He..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi, nak saiz padang bola ke nak rupa macam padang bola?musykil ni..

      Delete
    2. alah SS demand. hahaha

      Delete
  20. kenapa ngan Gerrard ni..tak tahu sbb x minat bola huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. malam ni game terakhir dia dengan Liverpool.Pas ni dia nak berpindah ke kelab LA dan bersara kat sana.sob sob..sedih kak wei..

      ni pakwe saya nombor tiga lepas David Villa n Torres.haha

      Delete
  21. Akak x tau pasal bola. Tapi akak 'luluskan' statement tu..encom! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..pas berenti main bola jadi model jelah cam Beckham...hehe

      Delete
  22. minat juga dia selain Beckham... hehe

    ReplyDelete
  23. Memang hensem ke3 diorg ni,tambah sorg lagi,michael owen. Hehehehe..

    ReplyDelete
  24. thank you Steven Gerrard even kita x kenal dia siapa. hehehe ops jangan marah kak Sal :P

    kak Sal kak Sal, kita dah tukar url blog tau >>> http://www.amysyeera.com/ hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..buat apa nak marah.. oh ye, akak dah follow dah URL baru tu ;)

      Delete
  25. senyuman dia mcm shah rukh khan kan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perasan la plak..hehe.yelah, mata masing-masing

      Delete
  26. Replies
    1. sangat...mesti rasa lain lepas dia takde nanti.

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com