Friday, 25 August 2017

The Legend Is Back

Keputusan undian peringkat kumpulan Liga Juara-Juara (UEFA Champions League) musim 2017/2018


Terletak cantik di Group E bersama penghancur hati Sevilla, kelab nun jauh di Russia, Spartak Moscow dan kelab yang nama aku tak pernah dengar Maribor. Atas kertas memang nampak mudah untuk layak ke pusingan seterusnya. Tapi ini Liverpool. Dan mana-mana penyokong Liverpool tahu benda ni : Liverpool lemah berhadapan kelab lemah dan power bila lawan kelab hebat.

Final UCL 2005 yang dirindukan

Apa pun sebagai penyokong kita haruslah believe. Setelah penampilan hambar 3 musim lepas dan langsung tak tampil 2 musim berlalu, bekas juara Eropah 5 kali akan kembali. Take a bow you little English club,coz European nights in Anfield is back.


Doa banyak-banyak sikit Abam Sadio Mane si hitam manis.

Jangan hampakan kami lagi sayang-sayangku. You'll never walk alone.

p/s : Kelab Spain favourite, Atletico Madrid dapat group yang tough pulak. Ada Chelsea dan Roma. Imagine lawan Liverpool di final. Pergh..dream fixture! 

34 comments:

  1. WAH SERONOKYA SAL MENANTI WIRA2 BOLA BERAKSI

    ReplyDelete
  2. waaa waaa sal.. beraksi semula cerita bola sal.. hahaa

    ReplyDelete
  3. sengih2 nanti gareth bale balik kelab lama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bale nak sengih takpe..alberto moreno tu jangan sengih banyak sangat

      Delete
  4. Wah penyokong setia Liverpool ke ni. YNWA :)

    ReplyDelete
  5. Bagus betul cik sal follow football

    ReplyDelete
  6. Kita tunggu ulasan seterusnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau senyap aje mungkin sebab dah tersingkir..haha

      Delete
  7. Peminat bola ye.. jarang perempuan buat ulasan pasal bola.. btw salam kenal sis.. baru follow sini..

    ReplyDelete
  8. Tak sangka Sal layan bola sepak, hebat!

    ReplyDelete
  9. duluuuuuuuuuuuuu aku peminat tegar Chelsea.. sanggup bangun pukul 2-3 pagi sebab nak tengok Drogba, Lampard, Cole dan John Terry.. tapi sekarang dah lama tinggal.. faktor usia kot.. :p

    ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, dah bertambah umur makin berat nak bangun kul3,4 pagi.kadang2 tv yang tengok kita

      Delete
  10. wow.. layan bola ea.. terbaik!

    ReplyDelete
  11. malam ni ibu segala pingat., cikSal x gi shah alam keeww., ke ciksal x kisahh., huhu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi Wak, Harimau Malaya tetap di hati tau..susah sangat nak cari tiket, kita pergilah acara lain

      Delete
  12. Saya sekarang dlm stadium. Akhir bolasepak sukan sea. Jom datang sini. Lupakan yg lain buat sementara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..baru dapat baca komen ni.teringin juga, tapi sayang tak dapat tiket.sayang betul malaysia kalah kan..

      Delete
  13. lemah berhadapan kelab lemah n power berhadapan kelab power ? gitu eh ? ada few names la yang penah dengar kira okay la tu kan ? hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak taulah masalah dari dulu..dah tukar manager, tukar player tapi tu jugak penyakitnya

      Delete
  14. hahahaha.. semangat nampaknya tu...

    ReplyDelete
  15. wahhh minat bola nampaknya :)

    ReplyDelete
  16. Akak baca pandang kelip mata, baca lagi pandang lagi, kelip mata lagi,...kena tuisyen dengan Sal dan Anies ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak sanggup kak oi.mau bernanah telinga dengar kitorang sembang bola tak henti

      Delete
  17. Ayat-ayat Sal dah macam pengulas sukan bertauliah dah! :)

    ReplyDelete
  18. Wah sal minat Bola rupanya... Mama ke laut

    ReplyDelete
  19. tak reti tengok bola, tengok kejap pastu tidor

    ReplyDelete
  20. Tak kisahlah masuk mana mana grup pun haih.... yg penting ko happy Sal! Mak pun happy hihi...

    ReplyDelete
  21. minat bole ye ciksal, akak ni tengok gitu2 je bolehlah hehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com