Wednesday, 10 July 2013

Someone like him

Hari tu aku jumpa someone. Not just anyone. Tapi someone.

Gila!! Dah lama tak rasa macam ni. Padahal borak ngan dia tak sampai sejam. Complete stranger,  nama penuh pun tak tanya.

Dia muncul macam mimpi. Entah...mungkin ujian dari Allah. Nak tengok adakah kehadiran dia menggugat konsentrasi Ramadan aku.

Sejujurnya, kehadiran makhluk bermata bulat, berkulit cerah itu memang menggugah jiwa. Haircut dia pun cute!

Tapi sekarang dah sepi. Mesej x berbalas dan aku tak cukup keberanian nak  call. Ah, mintak nombor phone berani pulak! Mungkin dia dah berpunya..atau mungkin dia tak mau konsentrasi Ramadan dia terganggu by some random girl yang tolong dia masa dia sesat kat KL hari tu.

Biarkan ajelah..sebab bila tiba soal lelaki aku memang tak pernah bertuah.

Si Someone ni pun satu. Dalam ramai2 orang kat situ kenapalah tegur aku.

Korang tau ayat pertama dia tanya aku?

Maghrib masuk pukul berapa?

Lelaki yang amik port waktu Maghrib di bulan selain Ramadan is definitely Someone.

Hey awak, jaga diri tau! Jangan salah naik tren lagi!

Allah lebih mengetahui....

Salam Ramadan untuk semua!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com