Wordless Wednesday - Swimming with sea turtle

Wednesday, 22 June 2022

 


Sila tonton dengan mod skrin penuh (full screen) dan buka volume untuk pengalaman berenang bersama Sang Penyu

25 comments

  1. wahh...under the sea..dimana? Perhentian ke?

    ReplyDelete
  2. wah gi terengganu ke??? kita rasa kita sesak napas kot klu lelama dalam air camtu hehe tp teringin juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang menyelam ambil gambar ni boatman kak, dia memang dah biasa bernafas dalam air. saya kena pakai snorkelling set la. kalau tak lemas

      Delete
  3. Auwwww ... this really made my day! Akak suka! Akak terhibur! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. glad you like it. saja saya mantain bunyi air laut tu supaya lagi feel

      Delete
  4. Wah Sal snorkeling.
    Pulau Perhentian ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. buat masa ni tak mampu diving lagi. haha

      Delete
  5. wahhh syoknya! akak gi sana tak jumpa sea turtle ni..geram ajeee

    ReplyDelete
  6. Ala....syioknya ada ninja turtle. Akak gayat le kalau masuk laut macam ni rasa macam nak lemas. Tapi kalau mandi tepian pantai ok kut ngak lemas di daratan gitu. eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai life jacket dan snorkel set kak. Insha Allah tak lemas.

      Delete
  7. Alolo comelnya....macam sal opss maksud akak sal memang comel dan sea turtle tu pun comel juga. Masing-masing ada kecomelan tersendiri...alahaiiiii apalah aku ngarut ni. Apa pun sal memang comel. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. faham-faham. sea turtle tu memang comel, tapi ekspresi muka macam malas nak layan je

      Delete
  8. kemain lg yekkkk... kunun ada kat munich...rupanya bertapa dlm laut yaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku membawa hati sebab frust Mane pindah Munich

      Delete
  9. Waah! Seronok dan rasa tenang. Akak ikut arahan tau - buka volume kuat. Tapi full screen je tak boleh kat tab ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan kuat sangat volumennya. kang tanjat orang sebelah

      Delete
  10. Cantiknya penyu!
    Biasanya hanya nampak penyu hijau. Ni warnanya lain, nampak berseri.

    ReplyDelete

Your comment is highly appreciated. Komen dengan berhemah