Giveaway by Lady Dini 1.0

Monday, 15 November 2021

Assalamualaikum dan hai semua! Busy pulak minggu lepas tak dapat update blog. Kalaulah badan ni boleh dibelah dua, agar tiada orang terluka, tapi tak mungkin ku tak berdaya.


Terjumpa GA ni di kala sedang blogwalking. Dah dekat nau tarikh akhirnya, 18 November. Ha sape nak join meh cepat!

Syarat-syarat GA pun simple. Korang klik je banner atas tu kalau nak join.

Salam Perkenalan untuk Blogger Lady Dini dan Good Luck untuk peserta lain!



27 comments

  1. lama rasanya dh x join GA... jd anti sosial pulak rasanya bila x follow aktiviti mcm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. takdelah kakmim. lain orang lain stail blogging. chill chill je

      Delete
  2. dah join jugaks pagi ni..good luck.. to us. he he he...

    ReplyDelete
  3. Selamat bergiveaway Sal. Semoga ada rezeki Sal nanti :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bergiveaway Sal, moga berjaya inshaAllah.

    ReplyDelete
  5. singgah dari GA yang sama, all the best! :)

    ReplyDelete
  6. Good luck, Sal! Moga ada rezeki utk GA ni :)

    ReplyDelete
  7. Semoga bertuah Sal.
    Mrs. A pun dah join juga

    ReplyDelete
  8. Goodluck and all the best kak sal!
    Kami dah terlepas nak join :')

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya..dah terlepas ni Sal..

    ReplyDelete

Your comment is highly appreciated. Komen dengan berhemah