Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100

Friday, 3 September 2021



Assalamualaikum dan hai semua! Lama tak join giveaway. Kali ni nak join giveaway by Busyra Takiyudin. Kenalan baru ni, before this tak pernah singgah blog dia. Busyra pun tak pernah tinggal jejak kat sini (Kalau ada tapi tak perasan, mintak maaf la ye Busyra)

Busyra request untuk like page FB, tapi since FB aku tak aktif, aku ganti dengan subscribe Youtube. Aci kan? Sebab kalau Youtube memang tempat lepak wajib dari bangun pagi sampai nak tido.

Menjawab soalan Busyra,  entry lain yang aku suka di blog Busyra : Ais Krim Kelapa di Samila Beach

Kenapa entry ni? Sebab rindu nak travel. Hehe. Lagipun Songkhla aku tak sampai lagi. Terliur tengok ais krim kelapa dalam entry tersebut. Makan tepi pantai pulak. Nanti ada masa nak gi baca entry-entry lain. Blog Busyra banyak cerita pasal makanan. I loike!

Good luck untuk peserta-peserta lain. Yang belum join, marilah sekali. Syarat-syarat simple, hadiah pun best. Duit. Sape je tak nak duit. Klik je banner di atas.

46 comments

  1. Waalaikumusalam, best tu lumayan, inshaAllah moga berjaya Sal, aiskrim kelapa macam sangkaya ka, dont mention it. Drooling hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah. Aiskrim kelapa tu sangkaya. Saya pun drooling. Hehe. Lama tak makan

      Delete
  2. Good luck sis...nanti akak nk p terjah jugak blog dia

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezeki untuk Sal. Aamiin.

    ReplyDelete
  4. Busyra dah lama kenal juga. Baru baru ni je baru aktif blog kalau tak silap. Apa apa pun semoga ada rezeki Sal. InshaAllah tak lama lagi ada rezeki travel pulak.

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya.. Untung-untung dapat 100.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM50 untuk 2 pemenang actually. Tapi ok dah tu

      Delete
  6. Tak aci..xleh menang rm100 tu..lumayan tu..bg kat Mak la duhet tu..sb rindu travel abis semua travel blog sal blog walking ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. kalau menang. saya jarang bertuah GA.

      Delete
  7. Goodluck and all the best kak sal! Nanti kita follow join hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mari..mari..kang kalau akak menang jangan jeles.haha.

      Delete
    2. HAHAHAHA kalau akak memang, share dua ah :P

      Delete
    3. Menang kak sal, typoo pulakk hahaha >.<

      Delete
  8. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, salam singgah dari saya yang datang dari GA sama.. Best of luck to you, semoga ada rezeki untuk awak...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah sini Shikin. Lama tak jalan-jalan blog awak

      Delete
  10. Seronok juga kan baca pasal makanan ketika ini atau pasal melancong. Ada juga baca pos di blog Busyra.
    Semoga berjaya Sal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh merancang nak makan dan berjalan ke mana lepas reda Covid nanti. Berangan dulu

      Delete
  11. All the best Kak Sal. Lama tak singgah sini, dah berwajah baru. Hehehe. Moga murah rezeki untuk menang GA ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wajah baru la Eza. Malaysia pun dah Malaysia baru. Hehe

      Delete
  12. All the best untuk GA ni, Sal!

    ReplyDelete
  13. Goodluck sal semoga ada rezeki

    ReplyDelete
  14. all the best sal...ciksun pun rindu nak travel ni...

    ReplyDelete
  15. All the best awak.

    Done follow sini #483

    Kita singgah dari GA yang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq. Thanks singgah dan follow sini. nanti saya follow balik ye

      Delete
  16. gudlucknyerr cik sal.. πŸ˜…

    ReplyDelete
  17. All the best. Semoga ada rezeki

    ReplyDelete
  18. Terima kasih sudi join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 .. 2 Pemenang akan diumum hari ini pada jam 2 petang di blog busyra takiyudin.

    ReplyDelete
  19. Wah chaiyok chaiyok. Mana lah tahu rezeki terpijak sal. hah memang surprise le tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.bukan insan terpilih kak notie. baru tadi tengok entry pengumuman pemenang

      Delete
  20. Good Luck sal! shida join juga yg ni :)

    ReplyDelete
  21. mek kalau mng belanja tiket g anfield? hahahaha

    ReplyDelete

Your comment is highly appreciated. Komen dengan berhemah