Thursday, 17 June 2021

Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah

Assalamualaikum dan hai semua! Dapat peluang online guna PC, so aku nak join giveaway by blogger Atiqah Najihah. Tahniah dah pakai domain dot com. Kerlasss gitu.


Walaupun aku tahu majoriti korang dah join tapi aku yakin masih ada di luar sana yang tertinggal keretapi macam aku. Jadi marilah kita meriahkan giveaway adik manis ni. Hadiah pun manis dan yummeh!

Dua orang pemenang akan dipilih secara random untuk mendapatkan Melow Crunch. Tengok gambar pun dah terliur. Klik banner untuk join.

Good luck untuk peserta lain!

28 comments:

  1. Kamu suka sertai di saat akhir.. hihi. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. good luck Sal..semoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. Nasib sempat lagi Sal join hehehe gud luck jgk :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lambat lagi habis ni. Mana tau ada luck nombor hujung-hujung. Haha

      Delete
  4. Good luck Sal. Moga ada rezekinya nanti.

    ReplyDelete
  5. Haah cuba nombor besar-besar pula. Semoga berjaya kali ini.

    ReplyDelete
  6. Good luck sal. Moga terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  7. Goidluck sal semoga Ada rezeki

    ReplyDelete
  8. semoga ada rezeki join GA ni. goodluck Sal.

    ReplyDelete
  9. Join jugak! Semoga berjaya sally

    ReplyDelete
  10. Selamat bergiveaway Sal. Semoga ada rezeki Sal menang. Aaaminnn...

    ReplyDelete
  11. Goodluck. Jemput join GA mama juga ye

    ReplyDelete
  12. Rajin Sal bergiveaway, bagus support rakan blogger.

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

 

Template by BloggerCandy.com