Friday, 16 April 2021

Contest #Luckyblog by AO

Assalamualaikum dan hai semua. Lama tak update blog ni. Mentang-mentang Ramadan, blog pun 'puasa' jugak ye. Blogwalking semalam, nampak ramai yang join contest ni so sebagai Melayu dengki aku pun nak join sekaki. Luaskan circle blogging, at the same time manalah tau ada rezeki.



Anyway, contest ni agak interesting sebab pemenang dipilih menggunakan SweepWidget. Benda baru bagi blogger noob macam aku. So let's give it a try. Mana tahu boleh belajar benda baru. Plus hadiah dia menarik tau. KLIK BANNER untuk join.

Takde Instagram, harap penyertaan saya tak direject Alien Oren ye.


43 comments:

  1. Semoga berjaya.
    Haah baca keterangan ada guna SweepWidget. Tidak tahu apa benda itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun tak tahu, tapi teringin nak cuba sebab rare

      Delete
    2. Memang rare, kan... bukan main bersungguh akak main klik-klik ;)

      Delete
  2. All the best, Sal! Frasa yang kena strikethrough tu betul2 buat akak gelak besar sorang2. ๐Ÿ˜‚
    I pun nak jadi Melayu dengki gak ah. Nanti time rajin nak buka laptop nak join gak GA ni.

    ReplyDelete
  3. Aall the best Sal...nanti akak join la...hehehe

    ReplyDelete
  4. Ini contest khusus warga Malaysia sajakah ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti. Sila tanya pihak penganjur ye

      Delete
    2. iya dibuka buat warga Malaysia saja "D
      maaf ya...insyaAllah ada rezeki kita buka untuk antarabangsa

      Delete
  5. Hahahaha melayu dengki ye kak sal, apa apa punn goodluck and all the best kak sal! :)

    ReplyDelete
  6. Jom.. sama sama mengumpul points..
    All the best Sal..

    ReplyDelete
  7. thank you kak sal sudi join contest #luckyblog "D
    moga ada rezeki bulan ramadhan! boleh start collect point entries sampai contest tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks AO tak reject penyertaan orang takde akaun IG. Hehe

      Delete
  8. Selamat bercontest. Semoga ada rezeki Sal. Aamin...

    ReplyDelete
  9. all the best dan selamat berpuasa Sal :)

    ReplyDelete
  10. All the best & selamat bercontest๐Ÿ˜Š!!

    ReplyDelete
  11. Good luck

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/04/contest-luckyblog-by-ao.html

    ReplyDelete
  12. kenapa kita tak pandai nak join2 contest kat blog ye huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dulu pun tak pandai. Cuba je. Pastu tiru blogger lain buat cmane

      Delete
  13. Wah nak join lah nanti.. selamat berpuasa sal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join la. Mana tau rezeki anak lagi.

      Delete
    2. Tak sempat join la aunty sal. Semoga ada rezeki sal

      Delete
  14. Semuga Allah limpah kan rezeki buat sal dalam contest tersebut. Ahkak memang blur dan slow bab IT terkini dan terlatest ni. Dengki yang baik tak pe jangan busuk hati...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Saing secara sihat gitu. Bukan dengki. Saya pun mula-mula tak faham tapi rasa cam tertarik nak cuba. Entah betul ke tidak wallahualam

      Delete
  15. Semoga sal ada rezeki menang

    ReplyDelete
  16. LZ nak join sama..
    Good luck Sal ๐Ÿค—

    ReplyDelete
  17. goodluck! jemput join ga saya juga kalau sudi hehehe

    done follow sini! salam kenal ๐Ÿค

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks follow sini. Nanti saya follow balik ye

      Delete
  18. masih tegar kakak sorang ni tak buat instagram..
    cuba da hasut tapi tak berjaya lagi.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. IG tak bagus untuk orang yang low self esteem macam akak. Huhu. Tu sebab masih tabah demi mental health sendiri

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

 

Template by BloggerCandy.com