Thursday, 4 March 2021

Birthday Giveaway by Eksplorasilea

Assalamualaikum semua! Terserempak giveaway ni masa blogwalking. Ok jugak kalau join, boleh luaskan circle blogging.


Syarat penyertaan pun simple je. Kalau nak join, klik banner di atas.

Giveaway sampai 22 March 2021. Hadiah wang tunai tau. Bak kata Tok Ti, siapa tak mahu..huuu..huuuu.

40 comments:

  1. Hadiah lumayan. Semoga menang.

    ReplyDelete
  2. Moga rezeki berpihak pada Sal. In shaa Allah.

    ReplyDelete
  3. Selamat bergiveaway Sal. Semoga ada rezeki menang GA by eksplorasilea ni. Aaminn

    ReplyDelete
  4. Chaiyok chaiyok. Semuga ada rezeki menang

    ReplyDelete
  5. untung sabut timbul., aminn

    ReplyDelete
  6. Gud luck jugak Sal... Chaiyok moga kita berjaya dapatbhadiah hahah

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen, Naim mai segmen yang sama..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/03/birthday-giveaway-by-eksplorasilea.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah sini Naim. Insha allah akan balas kunjungan

      Delete
  8. nina join jugak.. semoga ada rezeki

    ReplyDelete
  9. All the best, Sal. Akak pun nak joinlah nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mari... Mari. Harap bila ramai join, hadiah bertambah. Hehe. Gurau je penganjur GA

      Delete
  10. good luck and selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  11. All the best! Saya pun join juga :)

    ReplyDelete
  12. Good luck sal semoga Ada rezeki

    ReplyDelete
  13. All the best sal..shida pun join juga!

    ReplyDelete
  14. mari tgk siapa yg kenaaaa. tiru ayat anies

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni last kan. Tak nak berharap tapi manala tau kan

      Delete
  15. Replies
    1. Thanks! Saya dah email ye detail yang diminta

      Delete
  16. jalan2

    https://www.mialiana.com/2021/03/birthday-giveaway-by-eksplorasilea.html

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

 

Template by BloggerCandy.com