Sunday, 1 March 2020

Bulan baru, bloglist baru

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Berakhir sudah Februari, bulan yang sibuk namatey sampai aku rasa sangat letih. Walaupun begitu, busy tahap Tun M Tan Sri Muhyiddin sekalipun, aktiviti wajib setiap kali awal bulan tetap diteruskan. Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab tak putus-putus komen kat blog aku. Yang tak ada pun jangan risau, aku akan tetap terjah. Percayalah, kekerapan aku merayap kat blog orang, lagi tinggi dari kekerapan update blog sendiri.

OKlah, meh kita tengok siapa yang berjaya jadi pengomen tegar bulan lepas. Terima kasih masih ada yang sudi datang mengomen despite blog sendu macam airport di musim Corona virus.

notie
Blog : http://sajesuka-suka-notie.blogspot.com/

Wak Lat
Blog: http://tigalalat.blogspot.com/

nohas
Blog: https://al-pakri.blogspot.com/

mamapp
Blog : http://www.mamapipie.com/

NA
Blog : http://me-soul-searching.blogspot.com/

Siti Yang Menaip
Blog: http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Mrs.A
Blog : https://mrsablogstori.blogspot.com/ 

Mimie
Blog: https://www.mimiazirah.com/

Umi Nazrah
Blog : https://www.uminazrah.com/

adianiez AIDA

Sha Mohamed
Blog:http://kasihkuamani.blogspot.com/

Azhafizah MN
Blog: http://www.azhafizah.com/

Nina Mads
Blog: http://ciksukataip.blogspot.com/

Shikin Razali
Blog : http://www.shikinrazali.com/

Kamsiah yusoff
Blog : http://kamsiah-yusoff.blogspot.com/

Doakan aku dapat berpindah tempat kerja memandangkan company aku kerja sekarang tak tentu lagi masa depannya. Paling penting aku nak sihat. Nak dapatkan berat badan seimbang dan nak ceria balik macam dulu.

Till then, see you next time, lovelies! Thanks for reading and supporting my blog ya!

15 comments:

  1. Tak sangka masuk blog list sebab baru komen. Baca memang dah lama tapi tak tinggal komen.
    Amin semoga tercapai hasrat dikehendaki.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni sendu. Komen 2 kali pun dah dikira banyak. Haha

      Delete
  2. Semoga diberi kesihatan yg baik..

    ReplyDelete
  3. Waalaikumussalam. Semoga dipermudahkan segala urusan dan diperkenankan segala niat di hati oleh Allah Taala. Aamiin

    ReplyDelete
  4. wehh wak tatap dihatimu.. hahaha

    ReplyDelete
  5. semua sihat dan semua urusan dipermudahkan yea Sal 😍😍

    ReplyDelete
  6. Yeah!! Masuk bloglist.. Tq Sal..
    Semoga Sal diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan urusan.. Aamiin..

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sal. Semuga Allah memakbulkan doa sal setiap hari. Akak pun sama kekerapan menjenguk rumah orang lagi kerap dari mengemas rumah sendiri. hehehehe otak tepu dengan keja sampai kan koring idea....hahahaha alasang. Semuga sal cepat sihat seperti dulu ya. Aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Risau jugak. Sebab immune sistem saya agak lemah. Akak pun jaga diri ye

      Delete
  8. masuk jugak walaupun tenggelam hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang dah malas buat bloglist. Huhuhu

      Delete
    2. yg mana rajin baru masuk dlm bloglist.. haha
      walaupun tak semua

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

 

Template by BloggerCandy.com