Unboxing hadiah top komentator blog Shikin Razali

Saturday, 8 February 2020

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Al-kisahnya.suatu petang bila aku balik dari kerja, mak aku kata aku dapat parcel. Tanjat jugak i olls sebab takde beli barang online. Kalau beli pun selalunya pos kat office. Rupa-rupanya ia merupakan hadiah dari pemilik blog Jurnal Shikin Razali. Baru aku teringat yang aku pernah terpilih sebagai pemenang top commentator blog Shikin ni tahun lepas. Aku ingatkan hadiah tak sampai sebab aku tersalah bagi alamat ataupun time posmen datang takde orang kat rumah. Rupanya memang dah tertulis tu rezeki aku. Oh yeah!


Oh my Gucci! Besar betul hadiah Shikin bagi. Terharunya, memang nampak aku dihargai sebagai pengomen tegar. Tereasa kerdil diri ini yang jarang-jarang bagi hadiah kat follower setia aku.

Shikin ni seorang pembantu pustakawan, at the same time membuat  rawatan urut buang angin untuk wanita jugak. Ha, yang mana selalu angin satu badan ( termasuk yang menulis ni) boleh try dapatkan rawatan dari Shikin.

Jom tengok Shikin bagi apa ye..


Yang besar tu adalah board photo hardwood ni. Tak tau lagi nak letak mana. Cadangnya kat rumah baru nanti. Eh..

Sticker, bookmark dan budget planner

 Semangat nak saving ada budget planner ni. Dapat small cosmetic bag sekali. Pink pulak tu, my favourite colour! 

 Calendar dan planner. Belum sempat nak isi. Harap calendar tu dapat rumah baru which is office baru. Doakan ye.

Nice jugak planner dia. Sayang pulak nak conteng. Pun belum sempat isi

Akhirul kalam, nak ucap thanks sekali lagi kat Shikin sebab bagi kiter hadiah banyak-banyak ni. Serius tak sangka. Terima kasih dear. Semoga awak dikurniakan kesihatan yang baik dan hidup yang tenang dunia akhirat. Korang yang nak berkawan dengan Shikin boleh usha Jurnal Shikin Razali.

Terima kasih sudi membaca! See you next time gais!

19 comments

  1. Alhamdulillah, sampai jugak hadiahnya... maaf sebab lambat pos😅... terima kasih di atas sokongan awak dengan jurnal saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dan terima kasih jugak di atas doa²nya.. semoga kita semua dirahmati Allah...

      Delete
  2. saya pun ada dapat tapi saya taerlupa buat entry.. alamak alamak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat buat entry. Masa ada banyak RMO ni. Haha

      Delete
  3. Semua hadiah tu berguna dan bermanfaat.

    ReplyDelete
  4. tahniah :)
    hadiah yg sgt menarik ni, sal.

    ReplyDelete
  5. Wah menarik hadiah yang diberi

    ReplyDelete
  6. cantiknya dan comel la.. tahniah sal

    ReplyDelete
  7. waaa... comelnya cosmetic bag color pink tu

    ReplyDelete
  8. comelnyaa.. tahniah sal.
    dpt planner 2020 tp tak plan apa pun. sadis haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Isi sampai bulan empat tapi menung jela tengok plan semua tak jalan.

      Delete
    2. hahaha.. simpan thn depan jelah

      Delete

Your comment is highly appreciated. Komen dengan berhemah