Friday, 1 June 2018

Selamat Datang Jun

Assalamualaikum semua! Bulan baru, bloglist baru. Bulan lepas banyak jugak entry aku. Perasan banyak sangat lah enam entry tu! Orang lain tulis berpuluh-puluh! Nak buat cmane, kalau nak tulis satu entry pun belek sampai seminggu, memanglah kekerapan mengupdate lebih slow dari kura-kura. Takpe, azam aku bulan Jun nak habiskan entry HK-Shenzhen-'Destinasi Misteri'.  Kau ingat awal tahun je orang berazam..tengah tahun pun ada.

Apa-apa pun, tetap curi masa nak appreciate rakan-rakan blogger yang rajin datang komen bulan lepas. Ada wajah-wajah yang aku rindui, muncul kembali....

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

aryan azra
Blog : http://aryanazra.blogspot.my

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

Siti Nurzafirah
Blog : http://www.zafirahkama.com/

White Barley

Blog: http://whitebarley.blogspot.com/

Farah
Blog : http://herlittleguiltypleasures.blogspot.my/

Yun Sing
Blog : http://lifeisgreatwithme.blogspot.my

Cik Yaya
Blog : https://tentangyaya.blogspot.my

nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/
 
Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

hainom OKje
Blog : http://hainomokje.blogspot.my/

Siti Yang Menaip
Blog: http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Nina Mads
Blog : https://ciksukataip.blogspot.my 

Hans Hanis
Blog: http://www.hanshanis.com/

Farikica
Blog : http://farikicasworld.blogspot.my/ 

OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome! Thanks a lot, walaupun korang tak sedar, aku memang happy dengan kehadiran korang. Nanti free aku gi jalan-jalan blog korang ye!

Till then, see you next time, lovelies! Selamat menghabiskan saki baki Ramadhan dengan istiqamah dan penuh ketekunan. Semoga kita keluar dari Ramadhan dengan keampunan dari-Nya. Insha Allah.

Jumpa next entry! Lebiu!

p/s : Tak sabar nak tunggu World Cup!



25 comments:

  1. Sama lah kita, aku makin mcm 🐢🐢🐢 nak updet blog, ms free idea takda, ms idea ada tak free lak. Apa mcm itu mcm 😅😅 yea! Kali ni world cup boleh tgk kt tv1

    ReplyDelete
  2. Wah banyak le juga tu...mula tahun berazam nak citer banyak2 tapi bila dah start tahun huhuhu angan2 jo...apa pun tahniah le update selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah selalu sangat..tapi bolehla

      Delete
  3. eh apsal no 1 tu? bkn ke mek ct no 1?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin tanda-tanda awal tahun depan nak nombor 1. mungkin lah. fekir-fekirkan

      Delete
  4. demam world cup semakin terasa hehe.. kamon kak kamon semoga bersemangat nak habiskan entry tertunggak. marila kita mencari keazaman baru.. ditengah2 tahun hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..silap2 nanti update entry bola je

      Delete
  5. kak pip pun x sabar nak tunggu world cup ni...

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan sal..
    tengok world cup kat tv 1 je laaaa..hihii

    ReplyDelete
  7. Wow, my name naik balik kat sini. Dah lama dah tak masuk carta blog ni. Hehehe :D

    Errr, serious baru tahu yang World Cup tahun ni.

    ReplyDelete
  8. Kali ni mama x tersenarai sebab mama x aktif sgt beberapa minggu ni

    ReplyDelete
  9. e'eh?!
    nama aida takde? sedih dgn diri sendiri hu hu hu...

    ReplyDelete
  10. ehhhh seriously have mine in the list?

    hihihihi

    ReplyDelete
  11. Okay! Mrs. A dah out huhuhuu...

    ReplyDelete
  12. Moga Jun lebih indah dan membahagiakan buat Sal 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah. Same to u kak Farrah

      Delete
  13. Terlepas baca cerita Sal semenjak dua menjak ni..
    In shaa Allah next visit okay..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah LZ. Lama tak jalan-jalan blog LZ. Blog sendiri pun berabuk ni.

      Delete
  14. terbaek blogger2 aktif ni :)

    ReplyDelete
  15. lama akak tak berkunjung blog kawan2 sejak syawal ni sebab sibuk beraya heheh

    ReplyDelete
  16. eh ehhhh kita termasuk sekali dlm list.hehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com