Saturday, 26 May 2018

Matchday!!

27 Mei 2018
2.45 pagi waktu Malaysia
Olimpiyskiy National Stadium, Kiev, Ukraine
Champions League 2017/2018 Final
Liverpool vs Real Madrid

Last time Liverpool masuk final adalah pada tahun 2007. Kalah pada AC Milan.

Last time Liverpool julang piala berprestij ni pada tahun 2005. Menang ke atas AC Milan.

Let's go for the sixth!

Soalan cepu emas : Apa persamaan awak dengan Liverpool?

1. Suka permainkan perasaan saya
2. Selalu sakitkan hati saya tapi saya tetap sayang 
3. .....

Doakan moga pagi esok sahur dengan senyuman. You'll Never Walk Alone Reds!

25 comments:

  1. liverpool xpenah jln sorg2 tp awak selalu jln dgn sy cia cia ciaπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

    ReplyDelete
    Replies
    1. #YNWA.. #nextyearwillbeouryear #Ramos!@%^^&^**$*^

      Delete
  2. haha! kak sal dan bola mmg xdpt nk pisahkan,

    ReplyDelete
  3. tak minat nak tahu.. tapi geng opis ni sibuk cakap Salah.. salah.. ingt pe yg salah.. rupanya nama orang hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. sama la kat opis saya ramai yang confuse.

      Delete
  4. akak tak tahu pun hehehe, sebab tak tengok, cuma tahulah sikit2 dengar orang cerita pasal perlawanan ni

    ReplyDelete
  5. x berapa minat bola, hehehe... tp yang pasti pagi match tu, anak bujang i dok berjaga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. final champions league mmg kebiasaan ditunggu peminat bola, tak kisahlah siapa yang lawan

      Delete
  6. Menang atau kalah...berpisah tiada

    ReplyDelete
    Replies
    1. menang atau kalah..tetap sayang

      Delete
  7. tamau komen pasal result bola..

    ReplyDelete
    Replies
    1. result yang mengecewakan. why liverpool why?

      Delete
  8. Ramai yg frust 🀐🀐🀐

    ReplyDelete
    Replies
    1. termasuklah tuan punya blog. hahaha

      Delete
  9. alamak aii.
    bola ni iolss tak reti nak komen Sal.
    bukan bola sepak ajer.
    segala jenis bola.
    bola Ijat kat rumah ni pun bersepah-sepah.
    tak tau mana hala tuju stiap bola tu ha ha ha ah...

    ReplyDelete
  10. Adoiii... tak sangguplah Mrs. A nak berjaga dan siap kunci alarm phone bagai semata-mata nak tengok bola macam sesetengah orang tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang yang minat je yang sanggup. Huhuhu

      Delete
  11. Ini musim khusus untuk Sal dan Anies 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. musim saya dan Anis berentap. Dia sokong Jerman, saya sokong Spain. Hehehe

      Delete
  12. terbaek.. suka Mo Salah tp sy support MU.. hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com