Sunday, 1 April 2018

April is Here!!

Assalamualaikum. Hola! Sudahkah kalian mengupdate status atau tweet 'Dear April, please be nice to me..'? OK hambar..lama sangat tak update blog, nak intro macamana pun tak reti.

*Sambil tiup habuk* Ada tak yang rindu nak baca bebelan aku kat sini? Kemon lah, dalam 393 orang follower tu takkan takde at least 300 yang tertanya-tanya nape Kak Sal dah jarang update blog? 300 banyak sangat ek? OKlah, at least mesti ada 3 orang follower ternanti-nanti. Kan? Kan? *Krik krik krik*

OKlah, meh kita tengok siapa yang berjaya jadi pengomen tegar bulan lepas. Terima kasih masih ada yang sudi datang mengomen despite blog sendu macam Chelsea. Hahaha.

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

adianiez AIDA

mamapp
Blog : http://www.mamapipie.com/

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

Hans
Blog: http://www.hanshanis.com/

Siti Nurzafirah
Blog : http://www.zafirahkama.com/

Mrs.A
Blog : https://mrsablogstori.blogspot.my

I am LZ
Blog : http://ladyinredplanner.blogspot.my/

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

hainom OKje
Blog : http://hainomokje.blogspot.my/

aryan azra
Blog : http://aryanazra.blogspot.my

Siti Yang Menaip
Blog: http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Fyda Adim
Blog : https://apen-idariana.blogspot.my

Blogger Hanafi
Blog : https://uratsihat.blogspot.my/

Mimi Azirah
Blog: http://www.mimiazirah.com/  

OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome! Thanks a lot, walaupun korang tak sedar, aku memang happy dengan kehadiran korang. Nanti aku free/rajin aku update blog ye (ni ayat khas untuk 3 orang follower yang tunggu aku update blog tu.. Hehehe).

Till then, see you next time, lovelies! Semoga kerajinan mengupdate blog akan kembali. Have a lovely month ahead!

33 comments:

  1. aku nak tukau pulak. "dear myself, please be nice to me". sebab kerja kuat sangat, sampai weekend pun letih tak hilang. rilek-rilek suda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah aku.parlimen dah bubar ni letih boleh tahan gak

      Delete
  2. goood morning sal.. terajin pulk pagi ni jalan2.. citer dukun dah keluar kat wayang.. tgh tgggu sal review ni hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..banyak movie nak review ni. sabar ye

      Delete
  3. hai cik sal jangan malas2 nak update blog ye, ada yang tertunggu2 nak baca cik sal membebel

    ReplyDelete
  4. ko slh ltk ni.. no 4 spurs laa😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. kembalikan arsenal ke nombor 4!!

      Delete
  5. https://aniesandyou.blogspot.my/2018/04/terima-kasih-penghargaan-untuk-suku.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti aku singgah baca. sibuk sikit nak prepare merseyside derby ni

      Delete
  6. Mama rindu nak baca celoteh sal. Tolong tiup habuk sikit

    ReplyDelete
  7. Sekejap aje dah April kans... rasanya baru je celebrate new year hew! hew! hew!

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada nama-nama yang tersenarai..

    ReplyDelete
  9. Hai Cik Sal,.maaflah lama akak tak singgah sini. Happy April!

    ReplyDelete
  10. Hahaha perbandingan sendu macam Chelsea tu,... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..last month sendu macam Arsenal

      Delete
  11. Semoga mencapai kejayaan di bulan april

    ReplyDelete
  12. maksudnya kite dh nak dekat dgn ramadhan. tak sbrnyaaa :D

    ReplyDelete
  13. welcome April Sal, wahh kak ana lately ni agak kurang blogwalking tapi terima kasih kepada Sal yang tak jemu jemu singgah ke AJ dot com.. All the best buat Sal dalam apa sahaja urusan yang di ceburi.. Aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. AJ.com makin menarik sekarang. Tahniah kak Ana.

      Delete
  14. Replies
    1. semoga dipanjangkan umur dan sempat bertemu Ramadhan. Amin

      Delete
  15. wahhh nama blog saya ada
    hehehehe
    apa-apapun bulan April sangat nice buat saya

    ReplyDelete
  16. Alolo..dah terkeluar senarai..huk..huk

    ReplyDelete
  17. aida singgah lagi di akhir april :)

    ReplyDelete
  18. Best baca post kat blog Sal, santai..
    Sesuai baca bila stress, hehehehe
    Keep it up Sal!

    ReplyDelete
  19. Sedar-sedar April dah hampir meninggalkan kita. Cepatnya masa berlalu.....

    ReplyDelete
  20. Yahooo masuk list balik.
    Bezday kita sama ek. Lupa ah!
    Happy belated Bezday Sal .... moga sentiasa dlm limpahan rahmat Allah dan dikurniakan jodoh yg beriman, insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih wish mak jilap..ada jugak blogger ingat birthday saya. Terharunya..hehe

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com