Monday, 19 February 2018

Cinta Terbagi Dua by Azharina

Currently aku obsessed gila dengan lagu ni. Mungkin sebab vokal Azharina yang unik dan padu. Atau mungkin sebab aku memang peminat lagu-lagu ciptaan Julfekar. Bagi aku, dia memang win bila buat lagu mendayu-dayu ni. Antara karya dia yang aku minat adalah Melakar Rindu yang pernah dipopularkan Jeslina Hashim dan Bukan Untuk Sesaat nyanyian Erna. Antara komposer yang underrated walaupun banyak hasilkan album menarik.


Since aku rasa lagu ni best, so aku share lah dengan korang. Saja suka dengar, jangan buat gosip kata ada kena-mengena dengan kisah hidup aku ke apa ke ye. Cinta aku hanya satu, tak terbagi-bagi lagi kat sesiapa. Haha.


Yang ku cintai
Tak mungkin ku miliki
Cinta terbagi dua
Ku harus memilih satu



p/s : Insha Allah Sabtu ni akan operasi mengepos hadiah. Tunggu ye...

46 comments:

  1. Sama laa dari dulu suka sangat kalau azharina nyanyi. Best tauu suara diaa!

    ReplyDelete
  2. SUARANYA SESUAI DG LAGU YG DINYANYI

    ReplyDelete
  3. belum dengar lagi...dia buat comeback..

    ReplyDelete
  4. Suara dia unik..akak minat jugak Azharina ni.

    ReplyDelete
  5. cinta aku hanya satu... tak terbagi-bagi lagi kat sesiapa... penipu! abis tu yg ngaku ada #affairkekasihgelapcintasampailianglahadkekasihpaksarela ngan abam sanchez tu hapa???????????????????????????????? kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sanchez? sape tu? cinta hati dulu kini dan selamanya masih Marka Reus ok. hahaha

      Delete
    2. see? kjap je berpaling tadah.. dapat madu botol dijual­čść

      Delete
  6. wow tengah fefeling ni... ada apa2 ka..hahaha larikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..aiseh. jangan cite kat orang tau

      Delete
  7. apa2 pun suara Azharina memang power...

    ReplyDelete
  8. lagu dia yang famous tu yang elegi sepi jee slalu karok hehehe.. lagu lain tak tahu sangat. tapi suara dia sedap.. memang layak jugak lagu2 dia famous..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tapi sore CT sumbang jangan gelak ahahha..

      Delete
    2. mana ada gelak. suara akak pun ke laut

      Delete
  9. ramai stuju lagu ni best.. okay nak pi dengr..

    ReplyDelete
  10. Bila dihayati liriknya tu yg menjadi sedap didengar lagu nya ye Sal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, liriknya puitis. Tu yang jadi sedap

      Delete
  11. Adeh! tak tahula lagu ni..
    Nampak sangat jarang dengar radio lebih suka layan tv tengok citer KDrama huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..saya xde masa nak layan TV, dengar radio je sambil2.

      Delete
  12. Azharina ni mana2 lagu pun dia nyanyi tetap sedap sb suara mmg power n unik..

    ReplyDelete
  13. ehh ade lagu baru ke..baik akan dengar sekarang hee

    ReplyDelete
  14. LZ tahu lagu lama Azharina, lagu ni belum pernah dengar lagi..
    Tapi LZ setuju dengan vocal mantap Azharina, she's got a nice husky voice..

    ReplyDelete
  15. Baru nak gosip. Ingat kena mengena dgn sal tadi. Hahaha. Vokal azharina xleh dipertikai. Banyak lagu dia dari julfekar tu pun kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..pernah jadi producer full album masa azarina mula2 menyanyi dulu

      Delete
  16. Mama mmg suka suara yg strong macama azharin ni

    ReplyDelete
  17. Ciptaan Julfekar dan nyanyian Azharina. Dua-dua pun power tapi kurang dedahan media :)

    ReplyDelete
  18. azharina memang best suara dia.
    dari dulu kala, sal.
    tak jemu dgr.

    ReplyDelete
  19. Suara dia mmg sedap.... emmm belum tersuka lagi, mungkin baru sekali dengar kot.
    Tapi biasanya kalau suka sesebuah lagu tu, adalah sebabnya tu hihi....
    Ni mesti dah ko dah terbelah kan Sal hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiseh mak, sekilas ikan di air sudah tau jantan betina ye tak? hahaha

      Delete
  20. I pun suka sangat suara dia ni.. besttt.

    ReplyDelete
  21. Lagu ni memang sesuai dengan suara dia...Azharina suara mantop

    ReplyDelete
  22. ehh ! lagu ni pun tak pernah dengar lagi.. nak pi YouTube sat lah

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com