Thursday, 25 January 2018

GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & SALBIAHM - TAMAT

Pengumuman : Giveaway ini telah tamat. Terima kasih kepada yang dah join. Boleh semak senarai pemenang di SINI



******



Assalamualaikum dan hai semua !!! Sempena kepulangan aku dari Pulau Jeju, Korea bersama Cik Siti Yang Menaip, aku nak jemput korang join Giveaway Souvenirs yang kitorang anjurkan. Manalah tau ada rezeki. Sambil-sambil tu boleh kita follow each other dan berkenalan. Gituuu.

Cara join GA ni senang je, korang boleh baca kat bawah ni.Walaupun giveaway bersama, korang tak perlu taruk link penyertaan kat both blog. Hanya letak di entry INI sahaja.

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/01/giveaway-souvenirs-pulau-jeju-by.html

SOUVENIRS YANG BAKAL DIBERIKAN :
  1. 3 x Fridge Magnet Pulau Jeju (3 Orang Pemenang)
  2. 5 x Keychain Khas Pulau Jeju (5 Orang Pemenang)
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  1. Terbuka kepada semua rakan-rakan Bloggers di Malaysia bermula 25 Januari 2018 - 31 Januari 2018.
  2. Follow blog SITIYANGMENAIP & SALBIAHM. Saya TIDAK akan semak satu persatu. Sendiri ukur tahap kejujuran diri anda.
  3. Buat satu entry khas bertajuk 'GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & SALBIAHM'.
  4. Letak banner dan backlink kepada entry INI sahaja.
  5. Tinggalkan link entry penyertaan anda pada ruangan komen entry INI sahaja.
  6. Pemilihan pemenang akan dibuat menggunakan khidmat Encik Random. Tunggu sehingga pengumuman para pemenang diumumkan.
MARI JOIN RAMAI-RAMAI. SEMOGA BERJAYA. THANK YOU !!
 

32 comments:

  1. InshaAllah nanti akak join ye ciksal

    ReplyDelete
  2. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2018/01/giveaway-souvenirs-pulau-jeju-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks singgah and thanks join ga kami ye

      Delete
  3. Replies
    1. apa ni? aku faham bahasa mesir je

      Delete
    2. Akak macam nampak jin pakai toncet,..

      Delete
  4. Mrs. A dah join hehehhe...

    Korea fuh! bestnya tetiba nampak muka Ji Chang Wook dengan Yoona huhuhuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, bab Korea ni saya blur sikit Mrs.A. kalau pemain bola taulah

      Delete
  5. New follower di sini 368 .
    Salam perkenalan dari CCL
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/01/giveaway-souvenirs-pulau-jeju-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal CCL. Thanks join GA dan follow kami. Good luck ye

      Delete
  6. Insya Allah nanti saya join :D

    ReplyDelete
  7. Senang aje syarat2 nya. Kalau sempat mama join ye

    ReplyDelete
  8. tak tau la sempaty join tak. all the best semua

    ReplyDelete
  9. wah...ada contest...insyallah..nanti akak join

    ReplyDelete
  10. W'salam Sal,
    Haruslah LZ join giveaway ini untuk support rakan bloggers.
    Tungggguuuu post LZ okay ;-)

    ReplyDelete
  11. In syaa Allah nanti ai join.

    ReplyDelete
  12. OK. Akak pergi buat entri sekarang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. thanks kak Farrah. Good luck tau

      Delete
  13. hai sal. aida da join tau. baru jap lagi.
    moga dpt la FM jeju. amin :)

    ReplyDelete
  14. hehehe mari mari join ramai2.. satu hari lagi =)

    ReplyDelete
  15. follower ke 394. salam perkenalan.. join.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.my/2018/01/giveaway-souvenirs-pulau-jeju-by.html

    ReplyDelete
  16. ala miss satu hari.. baru nak join..sobsss

    ReplyDelete
  17. TajniaT kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  18. Yeah!! Dah tamat.. TQ ye.. Semoga makin murah rezeki sal..

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com