Wednesday, 1 February 2017

Fabulous February

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Sedar tak sedar dah masuk bulan Februari ye.. Cepatnya masa berlalu. Rasa macam baru je tukar kalendar 2017. Bulan Januari lepas tak taulah nape aku sangat sibuk. Ntah ye sibuk, ke buat-buat sibuk tak pun menyibuk. Hahaha

Macam biasa, jom tukar bloglist, aktiviti wajib setiap kali awal bulan. Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab tak putus-putus komen kat blog aku. Yang tak ada pun jangan risau, aku akan tetap terjah. Percayalah, kekerapan aku merayap kat blog orang, lagi tinggi dari kekerapan update blog sendiri.

OKlah, meh kita tengok siapa yang jadi penyeri Blog Sal di bulan Februari..sekuntum mawar merah sebuah puisi..Eh, ternyanyi pulak.

1.Muhammad Khairuddin Lim
Blog: http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my

2.nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

3. Scdha Sein
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.my/

4.Siti Nurzafirah
Blog : http://miamorzafirah.blogspot.my

5. Farrah MF
Blog : http://famf-tower.blogspot.my

6.nohas
Blog : http://al-pakri.blogspot.my

7.raihanah
Blog : http://vitamin-cerdik.com/

8. Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

9.dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.my 

10.azaleania
Blog :  http://azaleania.blogspot.my/

11.tiga lalat 
Blog: http://tigalalat.blogspot.my

12. Siqah Hussin
Blog : http://www.siqahiqa.com

13. Kak Yon
Blog : http://kakrose.blogspot.my

14.Hainom OKje
Blog : http://hainomokje.blogspot.my/

Tak taulah nape, senarai pengomen tegar bulan Januari ni agak pelik. Bilangan komen pun sikit sangat. Mungkin sebab aku tak berapa update blog atau sebab korang semua pun ada urusan lain yang lebih penting. Yelah, bulan ni kan banyak cuti.

OK lah gais, rasanya tu je aku membebel kali ni. Semoga Februari ni boleh rileks sikit. Selamat Hari Wilayah dan selamat bercuti buat yang bercuti!

49 comments:

  1. part agak pelik tu memang pelik... hahaha

    ReplyDelete
  2. Sorry laa.. bukan tanak singgah selalu, tapi jambatan runtuh, tu boleh nak menyeberang ke sini.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. jambatan pulau pinang kan ada dua, pinjamlah satu..haha

      Delete
  3. Replies
    1. huwa...tak tahu, dah cuba betulkan tapi merah balik

      Delete
  4. tiap-tiap hari kita sibuk..entah apa sibuknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibuk duniawi je..akhirat jangan dilupa. ewah,pesan untuk diri sendiri jugak

      Delete
  5. Semoga kita terus menyokong kawan-kawan kita dalam blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. we blogger support each other bak kata Jay Emm

      Delete
  6. font kaler merah dah kenape? huhu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chinese New Year Wak...haha

      Delete
    2. tapi knpe nama wak je yg kaler merah., huhu2 angpau mane angpau

      Delete
    3. ok..dah tak merah dah Wak...kena update kat html..haha

      Delete
  7. Nak tunggu entry travel mabel baru nk komen byk2..;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok Mak..akan usaha update entry Jepun sekarang jugak

      Delete
  8. Pening mkn oren byk sgt x abis lg nihh..sb tu semua hibernate jek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..mode raya tak habis lagi..biasalah satu Malaysia

      Delete
  9. wahh..bagus mcm ni, promosi blog kawan2..*thumbs up*

    ReplyDelete
  10. Hehe. Pelik jugak ni :) Terima kasih senaraikan blog siqah :)

    ReplyDelete
  11. ada masa terjahlah blog sis ya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah..thanks singgah sini

      Delete
    2. terima kasih juga sbb singgah blog sis :D

      Delete
  12. color merah tu wanted..hahaha
    '

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak taulah..dah repair pun dia jadi merah balik

      Delete
  13. nk tgok braces baru, baru komen banyak2222

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah..malulah nak up gambar gigi besi

      Delete
  14. sal. aida lama x terjah sini.
    sebab aida pun sendu skit bab update blog ni.
    semua scheduled kan.
    ni entri sal up kat reading list akak, tu yg terjahan berlaku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks datang terjah..biasalah tu masing-masing sibuk kan..

      Delete
  15. hahahaha no 9 = fowler, rush dan TORRES!!!!!!!! jgn mareeee


    but... errr iago aspas too..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carroll, Benteke, Lambert ko tak nak sebut? haha..Iago power doh sekarang balik Spain..gol tally nak dekat sama Ronaldo. Haha

      Delete
  16. Selamat tahun baru cina...pasal ang..ang di blog tu..cantik berseri.

    ReplyDelete
  17. Wuii...blog yg paling corot tu sebab markah kesian ka hapa? Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakak bagi peluang saya nak menyelit bulan ni ya hahahaha

      Delete
  18. markah cukup-cukup makan namanya..haha

    ReplyDelete
  19. Itulah kan..cpt btul msa blalu..ni dh ptengahan feb pom..tup2 hujung tahun..

    ReplyDelete
  20. tahniah pada semua...bulan feb isnyaallah nak mencuba...

    ReplyDelete
  21. insyaallah akan kemabli tinggalkan komen disini

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks arz mai singgah bawak 'bom'..hehe

      Delete
  22. Sedih lg...feb pun x masuk list 😭

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com