Sunday, 1 May 2016

It's gonna be May!

Assalamualaikum semua! Bulan baru, bloglist baru. Bulan lepas mampu update empat entry je. Idea mengupdate blog sangat banyak, tapi masa je yang takde. Apa-apa pun, tetap curi masa nak appreciate rakan-rakan blogger yang rajin datang komen bulan lepas (sebab rasa bersalah awal April hari tu tak buat).

1.Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

2.nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

3.Mummy Julia
Blog : http://notachentamummy.blogspot.my 

4.dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.my/

5.Muhammad Khairuddin Lim
Blog: http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my

6.adieaniez AIDA
Blog : http://adianiez.blogspot.my

7.  Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

8. Scdha Sein
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.my/  

9. Mummydearie
Blog : http://mummydearie.blogspot.my/

10.Hainom OKje
Blog : http://hainomokje.blogspot.my/

11.timm bill
Blog : http://timmbill91.blogspot.my

12.paridah
Blog : http://karyaku-paridahishak.blogspot.my/

13. Lya Afrina
Blog : http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.my/

14.Siti Nurzafirah
Blog : http://miamorzafirah.blogspot.my

15. Puan Kutu
Blog :  http://puankutu.blogspot.my/

Thanks semua! Nanti free aku gi jalan-jalan blog korang ye!

80 comments:

  1. SELAMAY BERCUTI HARI PEKERJA SAL...TKSH MENYENARAIKAN KAK JUGA DI SINI SUKANYA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih kak selalu datang komen sini

      Delete
  2. Ehh nama mummy ada la walaupun selalu on off mai meronda.. Macehh na..!

    Anw Happy Labour Day.. Cuti-cuti ni pi mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy labour day mummy..keje la mummy, cari duit..hehe

      Delete
    2. Lahaiii ciannya dia.. meh cuti , golek2 kat umah.. hahahhhaa :p

      Delete
  3. baru bljr nak ronda2 sini...
    assalamualaikum..ツ

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..thanks singgah ye

      Delete
  4. tahniah pada yang tersenarai! dah lama x singgah sini. sori sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde apa la Amy, biasalah masing-masing sibuk

      Delete
  5. tahniah semua, kita silent reader je hahaha
    setiap entry sal i baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. entry mengarut pun baca ke?haha

      Delete
  6. Ehh masuk jugam senarai.walaupun ditangga terakhir.haha..hari ni dh mula kerja kan.selamat bekerjalah ye.hehe

    ReplyDelete
  7. Salllllll... dah tgk civil war tak? Jom sal jom

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibuk la huda..bulan 11 ada projek besar..hehe

      Delete
    2. huurm.. Kak Sal dia ajak lepak.. kita ni ajak dia lepas dia x layan pun..

      Delete
    3. aiyok,huda..orang merajuk tu

      Delete
    4. Ko ajak time akk bizi...

      Siti jom tengok civil war ngan AADC jom

      Delete
    5. X nak ajak SS ke? Keh keh keh

      Delete
  8. Bila masa dak kecik sym potong Q ahkak ni.... haishhhh SYMmmmmmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. dak kecik bawak bom besar..

      Delete
    2. well ahaha.. mana boleh kasi Kak Huda potong line..

      Delete
  9. ehh !nama kite lah.. walaupun dah di penghujung2.. thank you akak ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut akak cakap thank you sebab selalu mai sini

      Delete
  10. Jadiklah walaupun dekat nak corot haha....
    Weyhhhh tuko header ke?

    ReplyDelete
  11. pergh sejak bila iols berjaya mengungguli carta ni ehehe..
    kembang idong seketika..

    ReplyDelete
  12. ni apa kes kakak-kakak yang rajin ngomen turun takhta ?
    ceq yang dok dalam utan ni pun curik2 online tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kesssss hampa semua ? apa jadi ???

      Delete
    2. ckp besar eh..siap dia bln nih ;p

      Delete
  13. At this hour... Baru SS ada kesempatan nak terjah sini... Banyak dah ketinggalan nih.... Huaaaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah ketinggalan mana..blog ni pun tak berupdate sangat..hehe

      Delete
    2. Nama Jay Emm mana?
      * tanya carik pasal

      Delete
    3. ce cari dlm hati SS ada tak? chiaa chiaaa chiaaa!

      Delete
  14. Number 8???? 8??????? Ohhhhh! Tidakkkkkkkkkkkkk!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, nombor 8 banyak ong maaaa..

      Delete
  15. saya juga yg x blh jadi tegar buat blogwalking ... heeee

    ReplyDelete
  16. Salam ceria bulan Mei Sal... semoga ceria selalu... :) :)

    ReplyDelete
  17. yea! masuk senarai..hehe..

    ReplyDelete
  18. Masih ada lagi rupanya akak dalam list ni ya! Ingatkan dah lama terhapus ^_^

    Tiap kali tengok pun macam di tangga ke-9 aje. Bilalah nak naik tangga pertama! Banyak betul komen kat blog Sal nilah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen memang banyak, entry je sikit..haha

      Delete
    2. nama terselit tu dah kira ok la.
      tak terlawan aida dgn juara pengkomen yg marbeles lain-lain tu.
      enjoy baca travelog sal. berangan depan komputer :)

      Delete
    3. sekadar berkongsi Aida..manalah tau, boleh buat panduan untuk yang nak pergi

      Delete
  19. idea byk x de masa..sis JM x de iea nk tulis masa byk..tp buat hal lain hahaha

    ReplyDelete
  20. ada 15 blogger...scroll up and down..pelik!! pesal nama Jari Manis x wujud ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciss..mesti ramai x mengundi ni ;p

      Delete
  21. x puas hati ni..betul ke nama sis JM x de ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, tunggu punya tunggu, si jari manis tak muncul-muncul

      Delete
    2. hairan bin ajaib ni...apa dah jadi dengan sis JM

      Delete
    3. cuti sabatikal agaknya..haha

      Delete
    4. bulan lepas dia 'sibok' ;p

      Delete
  22. fuh..SYM no 1 tu..x aci!!! dia dah rampas my tahta hihihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. rampas semula...jangan kasi can sama SYM....

      Delete
    2. hahaha...dah macam game of thrones

      Delete
  23. CML no 2...berdarah mata huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan berdarah hidung sudahlah

      Delete
    2. Kite kena rampas semula takhta... Kah kah kah

      Delete
    3. jom SS..i no 1 u no 2 boleh ehehe

      Delete
  24. tahniah buat semua rajin komen...tak sempat bulan lepas nak singgah blog pun terabai seketika

    ReplyDelete
  25. aida di situ :)
    blog aida xde citer luar negeri Sal hahaha.
    asyik citer dlm umah luar umah dlm umah luar umah hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oklah tu, seronok baca cerita anak-anak Aida..

      Delete
  26. okey nombar empat. ada chance msk UCL thn dpn ekekekekekekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok lah dari nganga je dok nombor lapan..haha

      Delete
  27. sal! sorry lama tak ke sini
    rindu tak?

    ReplyDelete
  28. ada harapan nama akak ada dalam list kali ni
    huhu =)

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com