Tuesday, 1 March 2016

March on!!

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Berakhir sudah Februari, bulan yang sibuk tapi padat. Yang pasti, kak Sal kau tengah mengalami kemurungan sekarang ni sebab the month ended with a sad note. Ingat dapat mengakhiri penantian empat tahun nak merasa tengok team bola sepak paling hebat di dunia julang trofi, tapi sayang hampa lagi. Korang tak faham wo..dia punya effect tu lagi perit dari putus cinta! OKlah, sebenarnya murung sebab masalah peribadi dan beban kerja, tapi saja nak salahkan sekumpulan lelaki yang berada beribu-ribu batu jauhnya malah kenal aku pun tidak.

Heartbreak at the Wembley

Walaupun duduk dalam gua sambil berkabung bersama penyokong Liverpool yang lain, aktiviti wajib setiap kali awal bulan tetap diteruskan. Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab tak putus-putus komen kat blog aku. Yang tak ada pun jangan risau, aku akan tetap terjah. Percayalah, kekerapan aku merayap kat blog orang, lagi tinggi dari kekerapan update blog sendiri.

OKlah, meh kita tengok siapa yang berjaya jadi pengomen tegar bulan lepas. Sedih betul, empat entry je mampu. Tu pun, terima kasih masih ada yang sudi datang mengomen.

1.nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

2.Scdha Sein
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.my/  

3.Jari Manis
Blog : http://jarimanistravel.blogspot.my

4.Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

5.  Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

6.aRz MoHa
Blog: http://www.arzmoha.com

7.Muhammad Khairuddin Lim
Blog: http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my

8.Deanna Morni
Blog : http://kameqdeanna.blogspot.com

9. Mummydearie
Blog : http://mummydearie.blogspot.my/

10.Hainom OKje
Blog : http://hainomokje.blogspot.my/

11.paridah
Blog : http://karyaku-paridahishak.blogspot.my/

12.Mekja
Blog : http://travellockmekja.blogspot.my/ 

13.Mummy Julia
Blog : http://notachentamummy.blogspot.my 

14. Aku Penghibur
Blog : http://www.akupenghibur.com

15. Farah
Blog : http://herlifemanual007.blogspot.my/

Tahniah Huda sebab berjaya menjadi pengomen paling tegar. Senarai pengomen tegar bulan Februari ni pun pelik macam bulan lepas. Tapi yang penting dua orang follower tu yang bulan lepas dok pakat hilang, dah muncul balik! Korang perasan tak sape? Huhuhu..sebenarnya diorang bukanlah merajuk ngan aku, tapi sibuk terbang sana sini. Yelah, kaki travel katanya. Bukan kaki tengok TV macam aku. Hahaha.

OK lah gais, rasanya tu je aku membebel kali ni. Hidup perlu diteruskan, masalah perlu diselesaikan, bukan dipendam merana badan. Nak pinjam bahu boleh?

Jumpa lagi next entry! Have a lovely month ahead!


36 comments:

  1. WAH TERSENARAI JUGA DI SINI KALI NI YA..TKSH BANYAK SAL.

    ReplyDelete
  2. alor dah tak maauk senarai dh..welcome march..tak payah la nk frust menonggeng sangat cik sal oi.hahaha

    ReplyDelete
  3. Sape dua orang tu? Sape? Cepat ngaku! Cepat buat kerepek ngaku... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah tahu bertanya pula.. hehe

      Delete
    2. buat kerepek hulur la sikit..

      Delete
  4. Fewwwittttt....

    Ngorat sket 2 org tu... plisss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pe ni...Hua cantas sis JM hikss...

      Delete
    2. cantas la dia balik..haha

      Delete
  5. nk masuk top 1 tp kandas huhuh

    ReplyDelete
  6. kih kih kih Sal buat lawak..ingatkan betul2 murung sbb bola...adoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, nak buat apa murung sebab bola.frust sikit lah, takdelah sampai depressed ;)

      Delete
  7. Sekali imbas akak tengok senarai, Sal! Tak baca pun ^_^ Maintained aje kedudukan akak yerk ^_^ Nantilah akak datang semula baca sepenuh jiwa raga dan komen entah apa-apa!

    Ni hah, nak beritahu Dik Sal, akak tanpa sengaja terfikirkan nama Sal (hahaha) :

    http://mummydearie.blogspot.my/2016/03/10-things-i-hate-most.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. uit, nanti saya gi baca..nebes plak baca komen ni..hehe

      Delete
  8. tak payah frust sangat ngan bola tu kak sal.. haha.. bulan ni sibuk x? dah baca sambungan melben ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama je sibuknya..haha.tengah draft sambungan Melben ni..baca kak Siti punya dulu lah..haha

      Delete
    2. ahahaha iols punya pun tunggang langgang weh =P

      Delete
  9. Nasiblah mak masih mengukuhkan kedudukan walaupun ditangga ke sepuluh.....oklah tu, apalah nak harapkan lebih sebagai warga kilauan hihi....

    Mak rasa elok ko join club bolalah Sal jadi penjaga gol ke ....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiyo, mak...penjaga gol mana boleh kecik, bolos nanti.saya main bola kat komputer ni je.sepak pun tak kena..haha

      Delete
  10. saya nak jgak tercalon dalam blog ni...saya baru ja jumpa blog ni...menarik jgak entri admin ni...

    ReplyDelete
  11. Sipi-sipi lagi nak terkeluar dah. hahaha. Kalau kak Sal buat Top 10, memang tak tersenarai la saya >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe akak faham perasaan awak Farah.. dah rasa da duduk kat sipi2 tu ehehe..

      Delete
    2. Hihihi CT dgn empathy nya :)

      Delete
  12. Moga segala masalah dapat diselesaikan dengan baik

    ReplyDelete
  13. pergh Kak Huda mengungguli carta.. ehehe.. tahniah2..

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.. tak kena tendang keluar carta.. ehehe.. CT pun entry bulan lepas cipot.. ngak ada masanya dok mau mengadap blog.. layan mana yang sempat aja..

    ReplyDelete
  15. cewah.. akak !! bila kita nak abes cerita kisah2 kita ni..
    kang basi wakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntahla, nak sangat menaip tapi takde masa..lama-lama tunggu, sendiri pun lupa

      Delete
  16. Salam March Sal... dah hilang momentum berblogging dah sekarang ni. Tp klu berblog akan singgah juga... :) :)

    ReplyDelete
  17. tahniah semua.
    in shaa Allah akan aida terjah semua frens sal tu.
    alam maya tiada sempadan kan?

    ReplyDelete
  18. Mujur masih ada nama akak di atas tu. Lately ni blogwalking haywire sikit ;)

    ReplyDelete
  19. Salam singgah sini dik Sal....Alhamdulillah....hadiah GA dah sampai....terima kasih yer dik..

    ReplyDelete
  20. yeahhh nama mem besar tak ada di situ hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mem besar buat comeback bulan ni

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com