Friday, 1 January 2016

Bloglist Januari

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Selamat Tahun Baru 2016. Cmane azam 2015 korang, dah terlaksana belum? Aku doakan tercapailah hendaknya ye. Kalau tak tercapai pun, semoga kita semua dapat istiqamah menjadi insan yang lebih baik. Aku? Still single...still mengharap Liverpool akan menang Premier League dan still tak yakin nak travel solo. Marilah kita berhuhuhu

Macam biasa, jom tukar bloglist, aktiviti wajib setiap kali awal bulan. Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab tak putus-putus komen kat blog aku. Yang tak ada pun jangan risau, aku akan tetap terjah. Percayalah, kekerapan aku merayap kat blog orang, lagi tinggi dari kekerapan update blog sendiri.

OKlah, meh kita tengok siapa yang jadi penyeri Blog Sal di bulan Januari 2016 ni..

1.Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

2.nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

3.Muhammad Khairuddin Lim
Blog: http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my

4.  Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

5.Deanna Morni
Blog : http://kameqdeanna.blogspot.com

6. Qaseh Abadi
Blog : http://syidamenulis.blogspot.com

7.tiga lalat
Blog: http://tigalalat.blogspot.my

8. Anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

9.Zarul Farhana
Blog : http://sayazarulfarhana.blogspot.my/

10. Jari Manis
Blog :  http://jarimanistravel.blogspot.com

11. Siti Nurzafirah
Blog: http://miamorzafirah.blogspot.my

12. Scdha Sein (SS)
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

13. Farah
Blog : http://herlifemanual007.blogspot.my/

14. Mummydearie
Blog : http://mummydearie.blogspot.my/

15.JR
Blog : http://mycuteshoppe.blogspot.my/ 
  
Tahniah Siti Yang Menaip sebab berjaya menaip komen bertalu-bertalu lalu menjadi pengomen paling tegar, mengalahkan juara bertahan, Jari Manis. Scdha Sein membuktikan yang dia boleh come back stronger dengan mengeluarkan diri dari relegation zone. Ternyata ia bukan salah widget lama sebab rosak, atau aku yang tak pandai guna widget baru. Hahaha.

Blogger yang buat comeback, adik Farah yang baru balik dari Canada. Tengah cuti, banyak lah kot masa nak komen. Abang JR dan Siti Nurzafirah pulak kali pertama masuk carta. Kan dah kata, suatu hari nanti u olls akan jadi top komentator kat blog ni!

By the way, aku nak menjemput ni..Jemput apa? Jemput-jemput ikan bilis ke? OK, hambar! Nak jemput u olls join GA aku dan Siti lah. Klik kat banner bawah ni untuk join ye! 12 pemenang dicari. Good luck!

http://sitiyangmenaip.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

OKlah..kita sembang lain kali k..Semoga 2016 lebih baik dari tahun-tahun lepas. Semoga tahun ini kita punya! Thanks for reading!


58 comments:

  1. tahniah pada Ct, wah kaknoor kenakejar jugak ni nampak nya Sal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maceh Kak Noor.. bertakhta kejap..
      nanti kena gulingkan balik =P

      Delete
    2. takpelah, you alls tetap bertakhta di hati

      Delete
  2. KAK KETINGGALAN SELALU YA SAL..XPALAH. SALAM TAHUN BARU...

    ReplyDelete
  3. Waha meriah dengan alamat url blog...

    ReplyDelete
  4. good luck..

    p/s: once in my life travel solo ke Kashmir.. first n last lah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jelesnya...teringin sangat nak buat macam akak

      Delete
  5. Bilalah agaknya aRz nak masuk carta... Harap Sym beri laluan skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari tu masuk dah carta, tapi dah terkeluar...hihi

      Delete
    2. ehehe Arz tu chipsmore.. kejap ada kejap xdak..

      Delete
  6. gudluck utk semua peserta GA ciksal nih., ;p

    ReplyDelete
  7. dah join kak sal.. btw happy new year kak sal.. :D

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. thanks dear, nanti Insha Allah saya follow balik

      Delete
  9. Power gittuuu kak Siti sebab berjaya merampas takhta kak JM!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, kak JM cmane lah boleh terjelepuk ke nombor 10

      Delete
    2. orang cross border lah weh.. kita duk rumah depan laptop lain citer ngeh3..
      mapuh kang Kak JM baca kekeke..

      Delete
  10. Nanti insya Allah nak join giveaway kak Sal dengan kak Siti :D

    ReplyDelete
  11. tahniah semua yang tersenarai dalam carta SAL.. :)

    ReplyDelete
  12. tahniah semua yang tersenarai dalam carta SAL.. :)

    ReplyDelete
  13. Salam 2016 Sal... semoga tahun 2016 ini membawa lebih kejayaan dan keberkatanNya... aamiin.
    Salam ukhwah, lama saya tak berblogging ni hihii... :) :)

    ReplyDelete
  14. jemput join GA Shawal.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/GiveawayWelcome2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inshaallah..thanks for the invite

      Delete
  15. Saya join.
    http://huseinrider.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  16. semuanya mmg sis kenal tu ... insha Allah nanti sis join ...

    ReplyDelete
  17. Macam bermimpi dan tak percaya pula nama saya masuk list. Ia bukan kesilapan teknik kan...?
    Apa pun terima kasih kepada Sal yg kerap juga kunjungi blog saya walaupun saya mungkin tak begitu rajin mengomen di blog orang lain...

    ReplyDelete
  18. Siti Yang Menaip dah jadi Siti Yang Meletop... He He He...

    ReplyDelete
  19. tahniah siti..:)

    saya join giveaway http://beehaazman19.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  20. tahniah2 kepada mereka yg terpilih
    Jom join GA cik en yang terbaru : Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink

    ReplyDelete
  21. amboi sini pun meletop cik T tu.. dia nak rampas tahta disana sni nampak.. tapi itulah dia xsudi nak top komentar kat blog I yg sendu tu.. HAHA.. by the way I puas hati nama I ada lagi dlm carta tu, klu tdk nak ja pintal2 hujung bantal merajuk.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan nak mengada2 k Syida.. kalo i tak komen sana pun ramai lagi ada..
      dahla panggil aku Cik T sabaq je la budak kecik sorang ni ahahaha..

      hang tunggu Syida.. jap ceq p bom kasi semput..

      Delete
  22. I nak jgk sobener boleh? tapi xmau join GA.. HAHA.. By the way, happy new year akak..

    ReplyDelete
  23. Hahahaah...msh nmpk nama titew kt situ....ada GA ehh...wokehhh..nti titew cuba join...heheheeh

    ReplyDelete
  24. yg no 8 tu x kuar gua lg so dia x de tenet utk join hahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. padanlah duduk nombor 8..pagi esok nak gi britannia, kuar gua kejap oii

      Delete
  25. akn join hari last ;-) sbb yg last2 tu selalunya mng hahahahah cm liverpool kan

    ReplyDelete
  26. Hamboiii dik siti... tahniah tahniah

    ReplyDelete
  27. Wah....mentang mentanglah Siti yg Menaip tu join venture katanya, terus jadi Miss Universe kat sini ek hihi....
    Apapun tahniah kpd pengomen tegar yg tersenarai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakaka sesekali jeee tu dapat merasa juara =P

      Delete
  28. wah, tahniah! dah lama nama kita x tersenarai dekat mana-mana. sedih betul. haha.

    ReplyDelete
  29. Akak rasa makin lama akak makin 'tenggelam' kat sini! Maklumlah Salkan makin popular, ramai betul readers dah ni ^_^ Takpa, takpa, ada masa nanti akak akan cuba juga menuju puncak. Bila tu tak tahulah, kena juga dapat kerjasama tuan rumah update entri tiap-tiap 4 jam sehari. Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tu dia!tuan rumah sibuk la, dapat update seminggu sekali pun dah syukur.

      Delete
  30. sal boleh jadi pengulas sukan lah sal
    cara cite pasal pengomen dah macam pengulas sukan dok bebel...haha

    memang tak masuk cartalah akak...tak blog walking langsung bulan 12 aritu
    sibuk katanya. ni buat come back ni. tak masuk juga tak tahulah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..saja bagi kelainan.asyik komen stail sama je bosan lah

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com