Thursday, 1 October 2015

Bloglist Oktober

Assalamualaikum dan hai semua!Macam biasalah, masuk je bulan baru, aku akan tukar bloglist. Bloglist ni aku buat berdasarkan 15 orang blogger yang paling banyak meninggalkan komen bulan sebelumnya. Sebagai tanda penghargaan, sebab sudi luangkan masa karang ayat nak mengomen. So, top 15 pengomen paling banyak bulan September adalah:

1. Scdha Sein (SS)
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

2. Jari Manis
Blog :  http://jarimanistravel.blogspot.com

3.Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

4. Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

5.nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

6. Anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

7. Farah
Blog : http://herlifemanual007.blogspot.my/

8. Qaseh Abadi
Blog : http://syidamenulis.blogspot.com

9. Khaty R'bain
Blog : http://kathyrbain.blogspot.com

10. Yana Yani
Blog : http://iamaproudmama.blogspot.com

11. QasehVee
Blog : http://harumankasehvee.blogspot.com/

12.Deanna Morni
Blog : http://kameqdeanna.blogspot.com

13.Fidah Shah
Blog : http://whitebarley.blogspot.com

14.tiga lalat
Blog: http://tigalalat.blogspot.my

15.smbotak
Blog : http://bumibukansfera.blogspot.my/

Tahniah Scdha Sein, sebab berjaya merampas kedudukan takhta liga dari Jari Manis. Beza 3 komen jer.

Blogger yang buat comeback - Farah nun jauh di Canada. Wak lalat dengan Smbotak pulak kali pertama masuk carta walaupun dah selalu komen kat sini. Thanks gais!!! Baru follow n baru beramas mesra, nhhas (nak panggil akak ke? umur tak tau..), terus datang bawak bom tangan. Tanjat titewww!

Apa-apa hal pun, bersyukurlah sebab aku baru balik berjalan, so akan kerap update entry. Entry travel memang seronok untuk ditulis, lagipun kalau lambat nanti ada je details aku lupa. So, tak akan ada masalah ketidakhadaman bila aku tulis pasal bola sebab aku ada bahan nak cerita. Yay!!!Kalau aku nak meroyan pasal bola biarlah aku meroyan kat twitter je.

Till then, thanks for reading! See ya lain kali!

65 comments:

  1. hebat2 diorang semua ni.. Tahniah pegemon2 kak sal.. :D
    bulan ni nk masuk listlah.. hihihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..good luck ikhwan!

      Delete
    2. hihihihi... tunggu kak sal.. :D

      Delete
    3. iyolah...akak tunggu.kita tengok hujung bulan nanti cmane

      Delete
    4. tapi kan Sal...top comment counter tu cam prob je kan

      Delete
    5. Hai Ikhwan! x nak masuk top commentar blog sis JM keww!

      Delete
  2. Happy October, Sal! Ku lihat namaku di situ :)

    ReplyDelete
  3. tahniah pada semua pemenang.. hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah pengomen yg dibloglist...

    ReplyDelete
  5. wahh, nama wak pon ade yee.,

    ps. jgn lupa emel wak psl nak interview .. 3lalat@gmail.com

    ReplyDelete
  6. eh nama kita ada juga rupanya
    selalu susah juga nak tersenarai =)
    mekacih ye dik sal

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi bff merangkap besan akak tu tak tersenarai plak...huhu..mana entah dia menghilang

      Delete
    2. Akak tengah sedih lagi ni, Sal.... macamana akak boleh tersingkir ni? Salah akak tak cukup komen ke atau salah Sal tak cukup entri bulan lepas? Huhuhu....

      Ni lagi sedih bila tengok nama besan akak ada kat carta! Oh, penat dah akak berendam air mata tau! Kalau ngetop 5 takpa, ni ngetop 15 pun tak tersenarai! Agaknya akak nombor berapa dalam carta keseluruhan ek?

      Delete
    3. kan..dahla tengok bakal besan forever 13 ni menang hadiah pulak.lagi lah makan hati..sabar kak ye..bulan ni boleh cuba lagi.

      eh, bulan lepas saya banyak entry tau.akak yang busy mengalahkan mak pengantin..hihihi

      Delete
    4. tulah kan...dia punya sibuk mengalahkan mak pengantin
      besok jadi mak pengantin camne agaknya
      tak apalah, senang sikit kerja...biar dia yang sibuk
      kita relax aje...hehe

      Delete
    5. hahaha..bila besan dah bersuara

      Delete
  7. namaku terpahat indah disitu...

    ReplyDelete
  8. Waaaahhhh hebatnya kakak no.5 tu...

    Dia bukan sgt baru ke ziarah dik biah kita ni...

    Terus masuk carta...

    Apa yang d temberangnya kt blog sal ni... hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa lah, blog sal ni pun banyak temberang je...hahaa

      Delete
    2. Tak lama lagi boleh jadi Kakak Kawasan... keh keh keh...

      Delete
    3. kedudukan SS dan JM tergugat nampaknya

      Delete
    4. bulan ni kasi peluang ke cik Manisha lak

      Delete
    5. manisha pulak dah?manisha koirala ke, manisha koala..hehehe.jangan marah ye Huda

      Delete
  9. Dont worry darling...

    I never publish pengomen tegar sbb i dont hv that widget... n i dont hv time to godek my belog...
    Hihi...

    Tapi blog all of u yang i suka bace ... semua will remain kat i punya bloglist... tak pernah tersingkir okay...

    But T&C apply... haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cer tambah widget tu... life u akan lagi meriahhh.. come on... just for fun!

      Delete
    2. betul tu huda, saja nak bagi 'persaingan sihat'..hahaha. just for fun, bak kata SS

      Delete
    3. Camno nk tambah widget tu?
      Haha...
      Den malas nk study

      Delete
    4. kalau serius huda nak tahu, nanti kte email..

      Delete
    5. Huda...ramai yg boleh tolong...tapi bulan ni cam ada prob je widget top commentar tu

      Delete
    6. haah..memang ramai ada problem..pening gak ni..

      Delete
  10. Just nak jeling jeling manja kat Jay Emm... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh kat seberang sana, juling kita dok jeling dia..haha

      Delete
    2. nnti JM jeling balik tuhhh...hahahah

      Delete
    3. pastu bolehla nyanyi pandang-pandang jeling-jeling..huhuhuhu

      Delete
    4. yolah orang tu rampas TAHTA i hikss....x pe kalau SS yang menjadi Top 1

      Delete
  11. Eh, nama kita naik baliklah. hehehhe. Thank you, kak Sal! :D

    ReplyDelete
  12. Yeay...masih addo
    Salam Jumaat Sal :)

    ReplyDelete
  13. tahniah dari kaknoor utk SS tu Sal kaknoor mmg tercorott sbb jarang singgah hehe

    ReplyDelete
  14. hari ni ada semangat sikit nak jenjalan di alam maya ni, semoga Sal sihat walafiat ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. sihat kak noor..tak singgah sini. harap akak pun sihat jugak

      Delete
  15. Replies
    1. uish..best kak noor. rasa tak nak balik..hehe

      Delete
  16. Ya.lah hebat2 mereka ni... rajin blogwalking...tahniah masuk takhta....

    Salam Jumaat dari Bunda....

    ReplyDelete
  17. asalam Sal...nampaknya Etuza x tersenarai..Sal ada dalam blog list Etuza dah ya..sedang jejaki semua yang pernah jadi blog list Etuza

    ReplyDelete
  18. majoriti blogger wanita ok..tahnia

    ReplyDelete
  19. tahniah SS mengungguli carta bulan ni..

    Happy weekend..

    ReplyDelete
  20. Nasib baik terlist juga kathy ye sis... kalau x, nangis bawah bantal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uit, nangis bawah bantal tu cmane..hehe. take care kak kathy, musim jerebu ni

      Delete
  21. Tahniah kepada 15komentor.. Harap2 bulan dpn murni pon tersenarai..hihihi

    ReplyDelete
  22. keretapi tu yg best , boleh lunjur kaki keluar

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah , masuk carta . dpt masuk bloglist . mahal tu ..

    ReplyDelete
  24. saja nak try cuba ... AUD147 kot ...

    ReplyDelete
  25. Takpalah terkeluar dari senarai kali ni. Akak is redha gitu ....

    Lain kali kalau Sal nak bagi hadiah, hintlah kat akak, barulah akak godeh entri lelama kat sini sebab hadiah jerk pun. Hahaha.....

    Okey, itu tipu semata. Akak suka apa datang sini apalagi bila Sal borak bola yang akak memang tak pernah akan faham walaupun mencuba sedaya-upaya. Lain kali kalau akak terkeluar dari senarai lagi cuba check mungkin juga sebab Sal ada banyak entri pasal bunga, gubahan bunga dan tanaman bunga-bungaan. Memang akak surrenderlah, Sal ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..saya suka bunga, tapi bab menanam ni memang tak pandai..thanks lah kak suka datang baca blog super mengarut saya ni..pasal bola tu banyak auta je..sepak bola pun tak kena, kak oi...

      Delete
  26. yeah no 6 akan dpt kangaroo sekoq!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan dah dapat ke tahun lepas? ish..ish..

      Delete
    2. nanti Siti tolong kejar..hehe

      Delete
  27. waaa...nyaris2 nama ku tersingkir...hahhahahaha

    ReplyDelete
  28. SS top 1? TAHNIAH dear Es Es :-)

    ReplyDelete
  29. Tq sal sebab sudi terjah blog aida.
    if not tak jupa la blog ohsem sl ni :-)

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com