Monday, 1 June 2015

Selamat datang Jun

Assalamualaikum semua! Dok buat apa tu? Gi isi minyak tak malam tadi? Hahaha..OK, tak boleh cakap banyak sebab aku sedar diri aku kerja ngan suratkhabar. Ops!

Macam biasa, masuk bulan baru ni apa lagi aktiviti aku selain mengupdate bloglist sebagai penghargaan top komentator bulan lepas. Memandangkan entry yang lepas aku telah terbuat 'dosa' kepada ramai pengomen tegar dengan tidak menulis nama mengikut susunan pengomen terbanyak, bulan ni aku print screen terus. Barulah nampak telus, adil dan saksama. Ini muktamad ye, sebarang surat-menyurat, whatsapp atau tawaran belanja makan tidak akan dilayan. Kalau pinangan mungkin aku consider. Eh...what the what!

Cari nama korang, ada tak?

1. Jari Manis
Blog :  http://jarimanistravel.blogspot.com

2. Scdha Sein (SS)
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

3.zarul farhana
Blog:  http://sayazarulfarhana.blogspot.com

4. Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

5. QasehVee
Blog : http://harumankasehvee.blogspot.com/

6. Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

7. Mummydearie
Blog : http://mummydearie.blogspot.com/

8.Fidah Shah

Blog: http://whitebarley.blogspot.com/

9. Qaseh Abadi
Blog : http://syidamenulis.blogspot.com

10. Hainom Okje
Blog : http://hainomokje.blogspot.com/

11.aRz MoHa
Blog : http://www.arzmoha.com

12.Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

13. Anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

14.Puan Kutu
Blog: http://puankutu.blogspot.com

15.Deanna Morni
Blog : http://kameqdeanna.blogspot.com

OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome! Thanks a lot, walaupun korang tak sedar, aku memang happy dengan kehadiran korang.

Selamat menyambut ketibaan Ramadhan!

69 comments:

  1. Aiseh.. Nampaknya tiada rezeki untuk tersenarai kali ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, bulan ni boleh cuba lagi..hehe

      Delete
  2. Dia tetap bertakhta no 1... Memang x nak kejar... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang si Sweet Finger tu..hehe

      Delete
    2. Sweet Finger tu memang kalis guling, kalis tumpas hehehe

      Delete
    3. kalis peluru, kalis rindu..semuanya dia

      Delete
    4. hahahah...xterkejarrrrrrr dgn jari yang manis tuhhhh

      Delete
    5. jangan kejar... nanti penat... ha ha ha...

      Delete
    6. Jari je manis..orang nye masam huhuuh

      Delete
    7. adakah JM masih bertahta di hati SS hiksss

      Delete
    8. yang kat atas tu mmg tak tau dah macam mana nak kejaq..

      Delete
    9. boleh kejar kalau dia gi holiday sampai sebulan..kat tempat yang xde langsung internet..haha

      Delete
    10. betul kak sal... bagi dia p holiday lama2 la...

      Delete
    11. xpon kita sabotaj tenet dia...hahahahahahha

      Delete
    12. hahaha..jangan.nanti peminat-peminat dia tunggu dia update entry.

      Delete
  3. Alhamdulillah..masih ada dalam senarai.
    Semoga blog Sal terus suksess...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah..kena tulis benda berfaedah lah kalau nak success..hihi

      Delete
  4. ada masalah internet...so lama tak boleh ber BW...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apalah kak..sekali-sekala datang pun saya appreciate jugak ;)

      Delete
  5. ramainya yg datang komen...rindu saat2 dulu

    ReplyDelete
  6. Ahah! Statement last tu memang kopipes sepanjang tahun nih....

    Eh, akak bulan lepas nombor berapa ek? Bulan ni nombor 7 pulak... Bilalah nak naik nombor 1 ni. Kalau akak 'rasuah' dengan bakal suami buat Sal, okey tak? Perlu buat surat menyurat rasmi juga ke kalau nak 'rasuah'? Hehehe....

    Bulan ni banyakkanlah sikit entri. Barulah nama akak boleh melonjak carta katanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...memang selalu berangan nak satu hari satu entry tapi memanjang blur je..memang kena kursus menjadi blogger berjaya ngan kak MD la.lagipun hidup saya boring je..bangun, gi kerja, balik kerja, tgk TV, tidur...takde apa nak cite.

      rasuah tu kalau 'menarik' mungkin boleh dipertimbangkan..kalau tak dapat sedara jauh HD, yang hidung lebih kurang sama pun boleh..kah kah kah

      syyyyyy..part ayat kopi pes tu slow sikit

      Delete
    2. Yang hidung sama tinggi tu banyaklah Sal kat sini. Kalau nak, sekarang juga akak cari yang hidung tinggi satu buat Sal. Hehehe *_*

      Delete
  7. No satu tu.. mmg xleh lawan tu.. nama pun jari kan.. memg pantas.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada pun pencabar terdekat, SS

      Delete
    2. x nak cabar dia... penat wooo cabar dia... tapi percayalah... hati dia lembut... keh keh keh...

      Delete
    3. peminat kaler pink, memanglah lembut hatinya..hehe

      Delete
    4. hati sis JM sensitif huhuhuh...mudah tersentuh..mudah sayang pada orang

      Delete
    5. gitu...sayang kat saya tak?haha

      Delete
    6. kena tukar nama jari baru boleh pantas

      Delete
    7. pakailah nama 'jari robot'..confirm pantas

      Delete
  8. Replies
    1. ada..tapi dah dalam relegation zone..haha

      Delete
  9. sis je yg selalu tak buat entry top commenttator ni ... heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer buat sekali... just for fun!

      Delete
    2. buat suka-suka je...readers pun rasa appreciated ;)

      Delete
    3. Vee...ce buat mesti reader appreciate

      Delete
  10. salam sal, maaf lama tak singgah sini
    blog ni dah lainlah, nampak sweet plak sebab ada gambo empunya blog =)
    anyway tahniah buat yang tersenarai ye =)

    ReplyDelete
  11. Nama kite pon tadek....hihi

    ReplyDelete
  12. Terlepas lagi nak masuk senarai berjalan-jalan dengan Sal... Bulan depan ada rezeki mana tau...?

    ReplyDelete
  13. alamak, kena usaha lebih ni untuk berada sebaris mereka (^___^)

    ReplyDelete
  14. kekdahnya Sally takde...baru nak ajak dating pi Ampang Park...x jadi la dah tak terima rasuah kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je nak rasuah untuk bulan depan..haha

      Delete
  15. Akak lepak selesa di tempat ke-empat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak kak Farrah, tak reti nak buat seloka untuk akak

      Delete
  16. Ishh mcm mana leh tak masuk ni.. rasa mcm ada komen je bulan ni.. mesti dia org komen bertalu2 ni huhu.. Apa pun tahniah semua & salam ceria bulan Jun Sal.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..komen tu ada, tapi tak sebanyak diorang yang lain kot..hehe.

      Delete
  17. eehhhh...terselit jugak kita kt situ...coz bln mei mmb bulan plg bz...mmg smpat nk jenjalan kat blog rakan2 lain hihihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sempat ke tak sempat DM :-)

      Delete
    2. hihi..kak DM excited nak komen sampai typo.

      Delete
    3. keh keh...bz sgt smpai typo....

      Delete
  18. ehh kita dah masuk senarai la.yehaaa. .thumbs up untuk diri sendiri.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah..semoga kekal ye..hihihi

      Delete
  19. Mak pun suka tau....ada nama blog dlm entri Cik Sal ni.... Perhatian, cik bukan makcik tau hihi

    ReplyDelete
  20. sorry je Sal..sis JM ni kekadang komen merapu je lebih uhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, takpe..entry saya pun selalu merapu.sesuai lah tu..

      Delete
  21. uuuuuit macam dah terpinggir daaa namaku.. maafin daku kakak T.T
    huwaaaa.. baru dapat jenguk sikit2 ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, mana ada terpinggir sayang oi...nombor 12 tu OK apa.faham orang busy kan..

      Delete
  22. baru berkunjung tiba....hihi baru tgk entry ni

    ReplyDelete
  23. masih trsenarai walaupon jarang2 mai jenguk

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekala-sekala mai bawak bom tangan mana taknya..hehe

      Delete
  24. ala nama kita xde. sedihnya. hmm. tahniah semua :)

    sorry kak Sal, dah lama x singgah. kita selalu x jmpa blog kak Sal dalam bloglist. selalu ada yang lama je. tu susah nak ingat url baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke?ramai gak yang cakap gitu.nape eh?Amy pun tukar url hari tu akak xde masalah plak nak follow. ermmm

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com