Friday, 24 April 2015

Kita jumpa kat sana ek

Assalamualaikum semua! Huuhuuu..serius rindu nak update blog dan blogwalking tapi lately busy memanjang. Busy sebab benda ni.


Pesta buku kali ni, unit aku bukak booth kat sana. So, datanglah ke PWTC, Kuala Lumpur dari 24 April sampai 3 Mei 2015 ni. Booth kitorang dekat dengan entrance ke Hotel Seri Pacific, sebelah BSN, depan KakiNovel.

 
Buku-buku yang kitorang jual ni, tak dapat kat kedai-kedai buku kat luar. Harga pun dah dikurangkan dari harga asal RM 120-150.


Kalau korang rasa buku takdelah apa sangat, kitorang turut menjual exact duplicate suratkhabar The Sunday Times bertarikh 1 September 1957. RM 5 sahaja u olls! Setiap cerita, setiap gambar, setiap iklan..semuanya sama dari muka depan sampai page last. Nak lagi feel, boleh baca suratkhabar ni sambil pakai baju peplum, rambut sanggul ala-ala Sarimah.

Nak jumpa aku mintak autograph pun boleh. Tapi aku tak nak bagitau aku kerja hari apa, pandai-pandailah kalian. *Ayat bajet kau Ayda Jebat?* Haha, kalau ada jodoh kita jumpa. Boleh gitewww.

OKlah u olls, see you later..

44 comments:

  1. Wow...menariks ni Sal...
    Akak nak cari peplum ni..kembalikan nostalgia zaman Sarimah..

    ReplyDelete
  2. jauh.. teringin nak p sekali.. kena ada geng baru best terbang ke sana.. hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. takde lah SS, Sofi Jikan tengah tulis tak habis lagi. hehee

      Delete
    2. Larrr.. Nape suruh Sofi Jikan yang tulis... Patut suruh Jihan Miskin yang tulis.. He He He..

      Delete
    3. Jihan Miskin nanti tulis pasal GST kat Koya..taulah dah kawin orang Koya..hehe

      Delete
  4. waaa....mcm mnarik nih...kalau de kesempatan mau terjah jugak kt situ hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Situ ada buku aje... Langsir dengan nasik2 tak de... Keh Keh Keh...

      Delete
    2. Nasik ada..takde kang kebulur ktorang semua..hehehe.microwave pun ada, tapi tu hadiah cabutan bertuah la.hihihi.tngok ada makcik ni mai jauh-jauh dapat rice cooker.

      Delete
    3. Amboii..SS..nak nasik jer ke? Kari???? Hahahaah

      Delete
  5. Habis tu dah ajak jumpa tapi tak mahu bagi tahu kerja hari apa... Takkan hari-hari nak dok kat depan booth tu? Hahaha....

    Eh, macam beria-ia je nak tahu! Nak pi jumpa ke apa ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..nak buat surprise kat kak MD.

      Delete
  6. ow..bestnya pesta buku..uhuk3,,jauh sgt..

    ReplyDelete
  7. untung kalau dapat jumpa sal di sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mana ada untung. I bukannya retis u olls..

      Delete
    2. meh..meh, nak sain kat mana?

      Delete
  8. Seronok.. mmg best aktiviti mcm ni.. best.. :)

    ReplyDelete
  9. Kalu cek jumpa hang pakai jersi menyu, siap hang nooo ;)

    ReplyDelete
  10. alaaaa...bg la tau! hahahha...baru nak hbiskan voucher buku neh...muahahaha...

    x pun kita jumpe dlm bas jela nnt! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak x gi naik bas, gi naik LRT...hihi

      Delete
  11. wow menarik tu.sayangnya jauh Sgt..klu tak boleh la feeling sarimah..peplum dah ada,sanggul ala sarimah tu ja kena Google cara.hakhak

    ReplyDelete
  12. Seronoknya! Saya teringin juga nak pergi :D

    ReplyDelete
  13. mesti bersesak klu pi sana . kena lak time gaji . sedia je la bajet utk memborong ...

    ReplyDelete
  14. Bila nak mai Aloq Staq? Kalau mai sini saya mesti pi beli...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat KL jelah buat masa ni..kalau pi cheq habaq na

      Delete
  15. wahhh seronok nya sis pesta buku... klu ada kat sini dah lama akak serbu...hihi

    ReplyDelete
  16. Sal , kak ana tak berkesempatan lagi nak pi sana..:)

    ReplyDelete
  17. Kak memang lama nak p pests buku kat kl ni ..
    Tapi tule...suami kak ni mcm tau je perkara ghaib...jammed teruk, nak parking payah...
    Walhal pergi pun tak pernah, hihi
    Kalau dapat peluang jumpa rakan blogger, bonus ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang KL biasa gi sini naik LRT je kak..ktorang pun x sanggup spend hours cari parking.

      Delete
  18. jauh nya nk gi...klau naik flight kan best ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik naik heli kak JM..berenti betul-betul atas bumbung PWTC..hehe

      Delete
  19. kalau rega buku beratus tu tak beli kot...sbb risau x baca nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...buku-buku macam ni orang minat sejarah je baca.. ;) saya pun tak beli,dah puas baca secara percuma.hihihi

      Delete
  20. Nasib tak pergi PWTC hari tu.....kalau tau confirm ko mintak augtograf mak haha...
    Hari tu si SA sebok ngajak sebab dia ada voucher....tp masa tak mengizinkan. Maknpun bizi hokay minggu lepas

    ReplyDelete
    Replies
    1. mintak autograph, mintak selfie, mintak petua awet muda...tu belum masuk mintak belanja makan.haha.tau Mak Jilap busy, tengok dok pakai pink bagai depan pelmin..hihihi

      Delete
  21. mesti banyak gambar cantik dalam buku ni..saya suka tengok gambar berbanding baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar lama-lama banyak..orang yang suka sejarah memang suka belek-belek buku ni

      Delete
  22. Replies
    1. ala, nape tak roger..huhuhu.kalau tak boleh belanja makan.ewah..

      Delete
    2. alahhh ruginya...silap xbaca blog dulu...law x saya p terjah dah.... xpa2.. tggu tahun depan kak sal ya..

      Delete
    3. x payah tunggu tahun depan, tahun ni pun boleh

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com