Monday, 2 March 2015

Bloglist March

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Cam tak percaya je dah masuk bulan March 2015. Lagi sebulan aku akan masuk three series! Syukur sangat-sangat Allah panjangkan umur aku. Bagi peluang bertaubat kat aku yang banyak dosa ni.

Bulan lepas aku rasa blog aku sendu gila. Mood menaip entah ke mana, tu pun terbit jugaklah 10 entry. Nasib baik ada. Actually, macam-macam benda yang jadi dalam bulan yang ada 28 hari je ni. Mujur ada blog, tempat mencurah rasa dan bercerita. Apa yang tak mampu diucap dengan lisan, aku luahkan melalui tulisan. Terima kasih kepada yang sudi membaca. Kasih berganda-ganda buat yang sudi komen! Terutama diorang ni:

1.Zarulfarhana
Blog : http://sayazarulfarhana.blogspot.com/

2. Jari Manis
Blog :  http://jarimanistravel.blogspot.com

3.CT Humairah
Blog: http://sitiyangmenaip.blogspot.com

4. Scdha Sein
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

5. Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 
 Blog : http://drshikinzainal.blogspot.com/ 

6.ros_reeza
Blog : http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

7.Deanna Morni
Blog : http://kameqdeanna.blogspot.com

8.aRz MoHa
Blog : http://www.arzmoha.com  

9. Anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

10.Mummydearie
Blog : http://mummydearie.blogspot.com/

11. Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

12.Kathy R'bain
Blog :  http://kathyrbain.blogspot.com

13. Norniwanie
Blog : http://norniwanie.blogspot.com

14.Fidah Shah
Blog : http://whitebarley.blogspot.com

15. Scha Nazri
Blog : http://www.schanazri.com/

Actually aku baru balik vacation ni... Salah satu dari wishlist yang aku pernah mention kat SINI. Korang boleh teka tak ke mana? Hehehehe.

OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome!

Till then, see you next time, lovelies!

56 comments:

  1. dah 2 mac...kejap ja kan masa berjalan..

    ReplyDelete
  2. Balik dari mana ni, Sal? Bali ke? Singapore ke? Cepat ceritalah malas akak nak teka!

    Eh, awat makin terkebawah nama akak ni.... kena improve mengomen nampaknya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kak Ton makin famous dan makin busy kan sekarang ni.bukan salah akak, tapi dah saya tak update blog, cmane akak nak komen ye tak? hehe

      Delete
  3. p bercuti mana ni sis.. mesti best kan.. updated nanti.. :)

    ReplyDelete
  4. walaupun tak dapat top 10,tapi tersenarai jugak,alhamdulillah..hee..maceh kak sal dtg blog wanje jgk!

    ReplyDelete
  5. Waaahh pi bercuti mana tu.....

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. thanks kak, rajin datang komen sini. ;)

      Delete
  7. Awak kat mana? Awak kat mana? He He He....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu soalan ke jawapan? ke sesi karaoke?hahaha.

      saya kat sini.. saya kat sini

      Delete
    2. Alamak! Salah soal laaa ek... Iskksss... Cepat up entry pegi mana!

      Delete
    3. jap..jap..tengah karang ayat ni.kita pun nak tulis best-best cam blog Scdha Sein Photo and Travel jugak..hahaha

      Delete
  8. Sekejap dah masuk 2 Mac..Seronoknya pi bercuti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok!nak kena gi kerja balik yang tak seronok ni..hehe

      Delete
  9. kaknoor takde ke nama kat sini hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena usaha lagi kak norr..takpe, takde nama pun kita still berkawan kat blog ni.ye tak..

      Delete
    2. Kak Noor amik laaa nama SS... He He He...

      Delete
    3. amik la..nama SS dah banyak kali dan dah kat banyak blog..hehe

      Delete
  10. ai sal..
    tak lama lagi makan kek yang besarla sebab dah masuk 3 series.. tanda kematangan kita je usia ni, tak bermakna makin tua pun.. haha..

    ReplyDelete
  11. bestnya pergi vacation. done follow u dear, kalau sudi follow balik :) - Noob

    ReplyDelete
  12. tahniah buat mereka semua.. memang rajin terjah !

    ReplyDelete
  13. sejak2 ni jarang mai jenguk still ada ek..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. .ada . nombor 1 lagi..

      Delete
    2. Apabila top commenter berkata2...

      Delete
    3. entah, merendah diri pulop..

      Delete
    4. ZF telah merampas tahta beta hihhihi

      Delete
  14. wahh tahniah yang tersenarai ni

    ReplyDelete
  15. arghhhhhh malas nak tteka!!! nak buah tangan jeeee...cptttt ;-)

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat yang tersenarai :-)

    ReplyDelete
  17. Tahniah kpd yg tersenarai. Entah bila nama saya nak tersenarai??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba lagi ye...hehe.takpe, tak tersenarai pun saya still akan bw ke blog abg Jr kalau ada kesempatan.

      Delete
  18. Lorrr... mcm mana boleh tak tersenarai ni.. adehh.. tahniah kpd rakan2 yg tersenarai, apa pun akan ttp singgah selagi diizinkan berblogging.. salam ceria bulan Mac Sal.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tersenarai pun saya still akan bw ke blog Abang Khir. don't worry, be happy

      Delete
  19. Alhamdulillah..masih ada tersenarai di situ. Thanks Sal
    Tahniah pada yang lain juga.

    ReplyDelete
  20. Tahniah kepada semua yang tersenarai.

    ReplyDelete
  21. Thanx Sal. Ada jugak nama saya rupanye.
    Blog saya pun dah makin sendu...
    Entri yang di up x sekerap dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh...ada je. Tkpelah, take your time.kita ni banyak lagi urusan selain blogging kat.buat yang termampu.

      Delete
  22. Sorry tau lama x singgah sini.
    Tak sengaja..sehari BW dalam sejam je kot.
    Tu pun kalau bangun kol 4pg tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpelah Nazeck, sy Ok je.orang bujang macam saya ni memang banyak masa nak bw.appreciate sangat sekali-sekala datang terus bom blog ni bertalu-talu..hehe

      Delete
    2. Hehe..Insyaallah saya tetap akan singgah sini walaupun take a longer time than usual..

      Delete
    3. sekali singgah, terus komen bertalu-talu.thanks Doc!

      Delete
  23. sorrry kak Sal dah lama x ke sini. and tahniah pada yang berjaya :) semua memang layak

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe dear, akak tau awak busy. no worries ;)

      Delete
  24. Eh?.....blog mak sudah di tendang nampaknya huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..blog kak OKje dah jatuh ke liga division kedua.Tak apalah, tak masuk list pun saya akan tetap gi menebeng kat blog u ollsss

      Delete
  25. yaaaabedabeduuu ada nama kitelah.. eheheh.
    nah *flying kiss* untuk Kak Sal..

    ReplyDelete
  26. bestnyee vacation....leh rilek skit kan...eh nama kita de dalam list...mekasih sal....mekasih jugak coz sudi meriahkan blog sy hihihih

    ReplyDelete
  27. ingatkan sis JM x masuk dalam list...terima kasih Sal kerana rajin juga bertandang ke rumah sis JM...itu sbb sis perlu balas BUDI :-)

    ReplyDelete
  28. kira banyak jugalah menulis tu
    dibandingkan dengan akak memang agak slow kebelakangan ni =)
    apapun tahniah buat yang tersenarai

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com