Saturday, 8 November 2014

#3 -11 nama yang disukai - Cabaran November #1


11 nama yang disukai...Dalam challenge tak dinyatakan pulak nama orang bangsa apa, so bolehla aku taruk je kan?

1. Haikal - kalau dapat anak lelaki nak bagi nama ni. Hehehe

2. Esmeralda

3. Batrisya

4.Clementine - nama omputih klasik

5.Rukhsar - nama orang India / Pakistan n sewaktu dengannya

6. Tumiko - nama Jepun lah pulak..

7. Luqman

8. Arabella

9. Afiqah

10. Sufiah

11. Hani

*autopublish*

22 comments:

  1. haha...macamn2 nama ada. nama jepun, nama pakistan...

    ReplyDelete
  2. ini baru dia..kreatif gitu..hehehehehe..

    ReplyDelete
  3. nama Batrisya tu nama yang jin suka Sal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke?ramai orang nama Batrisya ni kak.

      Delete
    2. itulah. nama2 yg patut dijauhi.

      Delete
    3. uu, baru tau..hoho..baru je nak suka nma tu..

      Delete
  4. world wide punye nama eh. hehehe

    ReplyDelete
  5. kalau ada bayi nnati..jgn la pulak bg naka Esmeralda hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...nanti modified sikit bagi bunyi Melayu or Arab.tapi kena kreatif.cam Christina jadi Qistina.

      Delete
  6. nama org KOREA x nak ke..kalau sis akan pilih Song Seung Hun, Rain, Haha, Jongkook or Jae Suk hihihhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sebab saya tak tengok drama Korea kot kak JM...saya lebih banyak tau pasal bola berbanding pelakon or penyanyi Korea..hihihi

      Delete
  7. Mak aih...pelbagai bangsa nampaknya tu......ada plan nak kawen bangsa asing ke hihi

    ReplyDelete
  8. Tumiko ? macam nama tumix :P hihi..
    bayangkan nama budak
    melayu.. nur tumiko aisyah (apehal tah tetiba tingat nak letak aisyah) hihihi.. tapi CT ade student sorang nama amirul akira sebab mak dia orang jepun..

    ReplyDelete
  9. Jangan panggil anak dengan panggilan Batrisya.
    Ia adalah antara nama yang disukai oleh jin.
    Pendapat Ustaz Sarhan (beliau dah lama merawat penyakit gangguan manusia oleh jin)

    ReplyDelete
  10. eh, Rukhsar tu teringat lak cerita KKKG. rasanya kawan si Kajol tu. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..pandai Amy!perasan aje kalau citer hindi ek..

      Delete
  11. Amboi, Sal! Dah siap sedia nama anak ^_^ Eh, Luqman tu nama anak akak si Adik Cute ler.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. patutlah comel..ramai orang nama Luqman comel tau!

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com