Monday, 13 October 2014

Rindu Team Spain dulu 200%!

Assalamualaikum semua! Salam Isnin! Busy betul Kak Sal korang lately.  Nasib baik banyak entry dalam draft, so autopublish je. Reply komen pun pakai handphone. Tu yang typo bersepah! Banyak hutang blogwalking tertunggak. Thanks la korang masih sudi nak singgah sini walaupun kunjungan tak berbalas. Hampun kan patik!

Bola pun dah lebih 3 minggu tak follow. Piala Malaysia, EPL, UCL, La Liga semua ke mana!

Sampailah hari tu terbukak friendly Brazil vs Argentina, tu pun dah second half. Lagi 10 minit tamat full time tetiba pemain legend Brazil masuk. Siapa lagi kalau bukan Ricardo Kaka!


Nak kata aku minat dia sebab hensem lah tu! Choy! Eh, sukati akula, bukan korang yang bayar bil Astro aku. Hahahaha. Terus keinginan nak tengok bola kembali. Sesape yang kata aku gila bola tu mohon tarik balik statement sebab kalau orang betul-betul gila bola dia takkan abandon all football news hampir sebulan.
 
Cakap pasal football news, frust pulak I olls baca berita ni..


Dah kenapa diorang dengan Slovakia pun boleh kalah? Por que? Por que? Euro 2016 qualifier kot!

Nape Diego Costa yang main punya hebat dengan Chelsea tak boleh score bila dengan Spain?


Poyo je aku nak kecewa lebih-lebih. Perasan lahir kat Cordoba letewwww!

Sudahlah aku nak kembali sambung kerja yang melambak kat office ni.  Serius aku rindu team Spain dulu 200%!


22 comments:

  1. itu diaa itu diaa Kak Sal si kaki bola mai dah :P

    ReplyDelete
  2. lepas ni kita nak sokong mana pulak ye..spain macam dah tak kuat sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong mana yang menang jelah kak diana..hehe

      Delete
  3. biasa tu..brazil yang legend dulu tu pun skrang tgh struggle nak up balik =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul gak kan...setiap pasukan mesti ada jatuh bangunnya.mana ada selamanya hebat

      Delete
  4. i miss spain too...
    esp player lama dia raul gonzales ehhh hihihi
    setuju psl diego costa tu..apa nak buat la ni zmn kejatuhan spain kottt huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...tapi tulah, yang hebat ramai dah bersara. Yang tinggal macam Casillas n Torres dah x macam dulu.

      Delete
  5. kemain kak sal. sekali dh update pasal bola, takleh stop. hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah...mcm addiction yang dah nk sembuh tp dtg balik..huhu

      Delete
  6. Tu diaaa..keluar dah nama2 hero bola. Sejujurnye ana tak arif bab bola. Tapi nak sokong mane yg hebat tu, itu ana. Yes, its me. Wakakaka. ><

    ReplyDelete
  7. zaman dah berlalu.... maybe sekarang ni zaman france pulak.

    ReplyDelete
  8. Spain all the way..even sekarang dah suram ya...

    ReplyDelete
  9. akak nak komen gak walau tak minat bola..sekian.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..nice!! jangan risau, sebarang komen asalkan tidak mencaci keji orang lain saya terima dengan hati terbuka..hehehe :)

      Delete
  10. Assalammualaikum... sal bee yah,

    mselim3 minat kat brazil .. walaupun brazil kena belasah dgn jerman tu hari... hahhahah

    mselim3

    ReplyDelete
  11. eh dia layan bola juga ke..yang penting player encem

    ReplyDelete
  12. hahaha.. kalau nak dicomparekan akak dengan saya, akak memang power lagi lah pasal bola dari saya... saya kenal christiano ronaldo je, pastu david beckham, erm... sape lagi ntah...

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com