Friday, 24 October 2014

Day 8 : A song you are secretly obsessed with *10 DAYS MUSIC CHALLENGE*


Lagu ni nak kata obsessed sangat taklah, tapi kalau dok sorang-sorang mesti humming lagu ni. Pastu bila gi karok mesti akan nyanyi lagu ni walaupun kawan-kawan aku kata lagu ni dah basi.


 Let  It Go

The snow glows white on the mountain tonight
Not a footprint to be seen
A kingdom of isolation,
And it looks like I'm the queen.

The wind is howling like this swirling storm inside
Couldn't keep it in, heaven knows I tried!

Don't let them in, don't let them see
Be the good girl you always have to be
Conceal, don't feel, don't let them know
Well, now they know!

Let it go, let it go
Can't hold it back anymore
Let it go, let it go
Turn away and slam the door!

I don't care
What they're going to say
Let the storm rage on,
The cold never bothered me anyway!

It's funny how some distance
Makes everything seem small
And the fears that once controlled me
Can't get to me at all!

It's time to see what I can do
To test the limits and break through
No right, no wrong, no rules for me I'm free!

Let it go, let it go
I am one with the wind and sky
Let it go, let it go
You'll never see me cry!

Here I stand
And here I'll stay
Let the storm rage on!

My power flurries through the air into the ground
My soul is spiraling in frozen fractals all around
And one thought crystallizes like an icy blast
I'm never going back,
The past is in the past!

Let it go, let it go
And I'll rise like the break of dawn
Let it go, let it go
That perfect girl is gone!

Here I stand
In the light of day
Let the storm rage on,
The cold never bothered me anyway!

Ini semua salah anak-anak sedara aku sebab obses dengan cerita Frozen. Dah terjangkit kat mak sedara diorang ni.  Oh why? Why???

17 comments:

  1. bkn senang nk karok lg nie.. mst nisa nye sore sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama pun karok kak, bukan payah sore sedap..belasah je..hihihi

      Delete
  2. ari2 dengar lagu let it go..
    p/s:sal dah tukar link rupanya ye..patutlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah baru tukar. saya ada inform kan, dekat komen blog akak?

      Delete
  3. Hmm... anak-anak lagilah suka lagu ni
    Mulalah membayangkan jadi jadi puteri Frozen tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak-budak takpelah kak..memang comel.ni yang dah layak jadi Mak orang pun nak feeling jugak..hehe

      Delete
  4. hahaha CT boleh karok versi demi lovato.. yang di menzel memang tak boleh laaa kak.. kelaut jadinya hahaha. ritu karok kat alamanda kan.. then pitching lari terus orang blik sebab ketuk ketuk >.< aaaaaaa malu.

    ReplyDelete
  5. Saya dah penat dah dengar lagu ni kat sini. Phenomenol sungguh lagu ni dekat sini.

    ReplyDelete
  6. yang KY boleh humming ialah 'let it go~ jer.. :)

    ReplyDelete
  7. LEETTTTTTTTT IT GOOOOOOOO,
    LETTT IT GO,
    CAN"T HOLD ITT BACK ANYMOREEEEEEEEEE

    ReplyDelete
  8. hehe. obses sampai nyanyi karok. terbaik r kak

    ReplyDelete
  9. Sekarang dok dengar lagu ni kat radio sllu kluar kan.
    Kalau kluar hot FM mase drive mmg layan abes sampai x sedo dh sampai klinik.

    ReplyDelete
  10. Anak-anak tak minat Frozen tapi suka lagu ni. Si kecil nyanyi part ni 'tak nak go'. Siap translate. Senang. Sekarang mereka suka lagu 'Badabeh' (All About the Bass) ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..comel je 'tak nak go', versi BM. saya pun suka lagu badabeh tu.

      Delete
  11. wah, saya baru je tengok Elsa dalam OUAT tadi. hahaha...

    ReplyDelete
  12. arghh..minat sgt lagu ni tau..ahakss lebih dari budak2

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com