Monday, 20 October 2014

Day 4 : A song you would sing to your crush *10 DAYS MUSIC CHALLENGE*


Crush? Ermmmmmm... susah gak ni sebab dah lama tak ada crush kat sesape. Tapi, kalaulah ada crush, aku rasa nak nyanyi lagu ni kat dia :

Irwansyah – Tentang Perasaanku

Aku takkan lelah menunggu
Hingga waktu ajal menjemputku
Takkan pernah ada sesalku untuk menunggumu
Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap menunggumu

Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu
Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa umurku sampai mati

Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap akan tetap menunggumu

Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu
Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa umurku sampai mati

Lagu dia cam scary, nak tunggu sampai mati pulak! Sampai esok belum tentu sanggup kan...Tapi video klip dia sweet cam nak kena diabetes!


Ohmaigosh aku pulak yang berangan ada lelaki sweet macam Irwansyah nyanyi gini kat aku! K bye.

13 comments:

  1. Waduh...jiwang karat lagu ni...tak mampu den nak tunggu..he..he

    ReplyDelete
  2. serius kak MV tak pernah rasa putus cinta..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak habis taip dah tersend haha...crush pula dgn hubby sendiri jak skg..hahaha

      Delete
  3. amboi amboi.. lagu irwansyah ha.. haha.. gambar tu xley belah tapi memang betul. lol...

    ReplyDelete
  4. ala tak pernah dengar. hehe. lama kan xde crush. sama la kita. hehe

    ReplyDelete
  5. Alolo..ana harap jejaka idaman kak sal baca entri ni. Mane la tahu dia leh nyanyikan lagu ni utk kak sal. Sweet gitu!

    ReplyDelete
  6. hahahahaha. memang sweeet gilaaaaa

    ReplyDelete
  7. hihhhihiks CT layan jugak lagu ni eventho sengau sikit bahahaha

    ReplyDelete
  8. Bila tgk gambar Smegglo (betul x spelling?)
    tingat masa preggy Abe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. smiggele la doc..hehe.eh, apa kena-mengena ngan preggy abe?

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com