Saturday, 18 October 2014

Day 2 : A song they should play at your wedding *10 DAYS MUSIC CHALLENGE*


Assalamualaikum semua..

Aku masih meneruskan 10 DAYS MUSIC CHALLENGE yang dah masuk hari kedua.  A song they should play at your wedding ye? Hurm..kalau ikutkan banyak gila sebab aku sebenarnya seorang yang hopelessly romantic di sebalik gaya yang konon brutal ni. Hahaha. Tapi dalam banyak-banyak lagu tu aku pilih lagu ni.

Percayalah - Siti Nurhaliza

Suasana sepi begini
Panahan rindu menusuk hati
Tak mungkin kau sedari
Lantas ku titip puisi kasih
Agar gelora tidak merintih
Sengsara pun menyisih
Dengarkanlah suara hati
Moga dikau mampu mengerti
Cinta hadir tanpa ku rasa simpati

Percayalah
Kasihmu lama tersulam
Di ruang paling dalam
Terlalu jauh tak terselam
Ku akui
Dugaan datang jua pergi
Rela ku menghadapi
Dengan harapan suci
Doa bersemi

Kasih
Usah bak suria kau hadir
Persis ombak memukul ke sisir
Bimbang cinta terusir
Kerna rindu pastikan lahir
Airmata setia mengalir
Berjanjilah ia tak mungkin kan berakhir
Oh oh…
Percayalah…


17 comments:

  1. Hai Sal...
    dah lama x dgr lagu ni..
    salam hujung minggu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. mestilah bagitau..hihihi.sayang sangat kalau hilang kawan blogging..hehe

      Delete
  3. Replies
    1. thanks support blog saya selama ni :)

      Delete
  4. Replies
    1. boleh rujuk previous entry, abang MKL.

      Delete
  5. Fuyooooo. Lagu ni walaupun lama, tapi, menusuk kalbuuuu!

    ReplyDelete
  6. Dah lama sangat tak dengar lagu ni.

    ReplyDelete
  7. fuiyooo Kak Sal romantik yeee
    nampak aje cem garang garang hihi.

    ReplyDelete
  8. Dulu kita suka lagu ni...percayalahhhh...memang famous sangat kan sal...

    ReplyDelete
  9. Terbaikk ah..ana kurang sikit lagu siti ni. :)

    ReplyDelete
  10. Semestinye lagu Dato CT kan?
    Lagu beliau best..
    Vocal mantop.

    ReplyDelete
  11. Sal...macam teringin pelamin macam kat atas je..
    Cantikk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar lama, masa wedding kawan..cantik kan?suka color dia

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com