Kita beroleh kemenangan yang pertama!

Sunday, 28 August 2022

 


Dah dekat sebulan Premier League 2022/2023 bermula. 2 kali seri dan satu kekalahan memalukan di tangan musuh tradisi Manchester United, akhirnya merasa jugak menang. Jilake tul cakap nak beli midfielder baru tetibe semua perform. 

Anyway aku rasa Liverpool FC boleh score sampai 9 biji sebab taktikal Bournemouth memang sangat lemah. Aku harap diorang tak pecat coach Bournemouth, Scott Parker sebab dia hensem oi. Macam Brad Pitt copy ori. 


Harap kemenangan menyusul di minggu-minggu akan datang untuk Liverpool ku yang hebat. 

Entry auto publish. Aku takde mood layan blog musim-musim hujan. Layan perut, asyik lapor je. 


32 comments

  1. hard die fan Liverpool. Sama dengan Naim. xpa. Janji x bersarang di dalam gua. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersarang sekali dua takpe, jangan bersarang lama-lama. panas tau gua takde kipas. haha

      Delete
  2. Dahulu layan bola sebab pemain.
    Hehe good luck Liverpool.

    ReplyDelete
  3. kak pun terpaksa layan liga inggeris ni sbb ada projek haiku isu semasa

    ReplyDelete
  4. musim hujan ni, best layan movie...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. layan jugak. tapi belum sempat buat entry

      Delete
  5. memang tersenyum lebar fans YLWA termasuk suami akak..seronok tengok diaorg bergaduh manja dalam grup...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. gaduh manja tu biasalah kan. sape tak tahan jadi tengok bola. haha

      Delete
  6. no comment... suami dan anak-anak semua minat bola tapi serius ammi tak reti nak tengok game bola

    ReplyDelete
  7. boleh tidur lena ni sal. hahaha

    ReplyDelete
  8. Bila tengok bola yang paling susah nak kawal suara. Mesti nak jerit-jerit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jerit takpe lagi, kena kawal dari menyumpah bila team main teruk. Huhu

      Delete
  9. Oooo.. yang hari tu kalah dengan MU eh.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi eksyen betul fan Man Utd ni. Tahulah power ada Varane

      Delete
  10. Peminat Liverpool ye Sal.
    Sama macam Encik Suami.
    Kalau dia sedang tonton perlawanan, kita lari jauh-jauh sebab dia suka teriak-teriak hihihiii.

    ReplyDelete
  11. Patut la asben asyik tgk highlight bola je rupa2nya musim EPL dah mula. Tahniah Liverpool FC! :D

    ReplyDelete
  12. wah bocor sampai 9 perghhhh idup liverpool

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tu terus tak hebat dah. apa lah nak jadi

      Delete
  13. hahahaha nampak gak penuh dekat TL 9-0 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. menang besar penuh la timeline. ce kalau kalah or seri. menyorok semuanya.haha

      Delete
  14. Tahniah untuk Sal.. hehehe.. Menang ye pasukan pilihan Sal.. Terbaik mereka.. Semoga terus cemerlang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya sekali tu je menang Sha. pastu teruk balik. adeh

      Delete
  15. mng 1-0 bla nak update? huawawawawa

    ReplyDelete

Your comment is highly appreciated. Komen dengan berhemah