GIVEAWAY BZ SATU 2022

Thursday, 28 July 2022

Assalamualaikum dan hai semua! Lama betul rasanya tak ada blogger buat giveaway. Alang-alang ada free time ni, nak join GIVEAWAY BZ SATU 2022 oleh blogger ZaridaIshak.  

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

πŸ’ FOLLOW blog ZARIDA

πŸ’ Beralamat di MALAYSIA

πŸ’ Buat satu posting dengan tajuk GIVEAWAY BZ SATU 2022 dan masukkan sekali banner di atas dalam entry tersebut dan back link ke entry giveaway ini

 πŸ’ Sila tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen entry giveaway ini.


TARIKH TUTUP:
13 OGOS 2022, jam 11.59 malam


SENARAI HADIAH:
πŸ‘‰ 1x set Inai Republic (Pilihan Leopard Edition atau Chocolate Edition)
πŸ‘‰ 1x Inai Mommy (Pilihan warna:  Red, Maroon, Pink, Brown, Black)
πŸ‘‰ 2x Inai Baby (Pilihan warna:  Red, Maroon, Pink, Brown, Black)
πŸ‘‰ Saguhati Penyertaan - akan dimaklumkan kemudian.


Giveaway yang simple macam gini memang aku suka. Hadiah pun menarik. So, marilah join beramai-ramai. Klik je banner di atas ni OK. Good luck untuk peserta lain



22 comments

  1. Semuga berjaya....sekarang ni trend pulak pakai inai....artis popular pun business inai.....padahal dolu2 kalau nak pakai inai...petik daun inai belakang dekat rumah nenek (dah mati agaknya pokoknya) campur arang le campur nasi le bagi pekat...hah apa lagi ek....tumbuk sampai halus malam-malam baru tepek kat jari sampul dengan plastik....sok pagi hah bertaburan le atas tilam kalau pakai bantal warna putih hah habis le bertepek2 warna merah atas bantal....kena marah le apa lagi...nostalgia sungguh tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde dah orang buat gitu. kalau kat kampung mungkin lah

      Delete
  2. Sekarang inai dah jadi business lah pulak tapi ada inai bukan warna merah dah nak warna hitam...huhuhu cantik ke...saje je tanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi orang muda cantik lah kot. ala-ala Avril Lavigne gitu. haha

      Delete
  3. Semoga bertuah Sal.
    Mrs. A pun join juga

    ReplyDelete
  4. good luck... kak ayu pun join dah, support kengkawan

    ReplyDelete
  5. In sya Allah ada rezekinya.. aamiin.

    ReplyDelete
  6. All the best untuk GA ini, Sal. Nanti akak nak join jugalah.

    ReplyDelete
  7. Menarik jugak tu hadiah inai. Semoga ada rezeki Sal jadi salah seorang pemenangnya. Aamiin...

    ReplyDelete
  8. Syok ah hadiah dia..
    Semoga ada rezeki Sal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom join sekali Sha. Amani dan Imani pun mesti suka dapat inai

      Delete

Your comment is highly appreciated. Komen dengan berhemah