Friday, 26 March 2021

Menang Birthday Giveaway by Eksplorasilea!

Betul kata orang; rezeki tak pernah salah alamat. Yang selalu salah ni jodoh, sebab dia bodoh tu yang tak sampai-sampai.

Anyway,  aku menang Birthday Giveaway yang dianjurkan Lea Razali, pemilik blog Eksplorasilea. Dapat hadiah wang tunai RM 20. Alhamdulillah. Duit free, sape nak bagi kanzz. Tak percaya korang boleh baca SINI . Sorry ye Lea, lambat perasan komen awak. Lea tak mention birthday dia berapa haribulan, tapi since masih bulan Mac,  nak wish Happy Birthday to You!!! May all your dreams come true ye.

Tak sangka beruntung penyertaan #9

Nota kaki : Korang pernah tak, bila banyak sangat benda penting kena buat, last-last jadi malas ended up tinggal semua, baring atas katil main phone? Itulah aku. Nak kena settle Air Asia POD, E-filing income tax, update entry cuti-cuti dan banyak lagi. Sape ada vitamin R bagi sikit.

48 comments:

  1. Tahniah Sal...
    alhamdulilah rezeki... :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah!!

    belum buat gak e-filing..huhu..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Sal!
    Kak Amie baru isi e filing kelmarin. Vitamin R dah habislah dik, yang ada cuma Vitamin c jew hahahaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Tulah, vitamin c ada jual kat kedai. Vitamin R yang xde

      Delete
  4. Tahniah. Ingatkan keputusan umum akhir bulan. Hehe rezeki tidak salah alamat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun. Penganjur pun x bagitau bila nak announce. Tetibe cakap tahniah. Tanjat

      Delete
  5. Tahniah!
    Alhamdulillah rezeki no 9 hehehe :D

    ReplyDelete
  6. tahniahnyer ciksal..

    woitt mana leh salahkan jodoh kan urusan tuhan.. wallahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idok le urusan jodoh x salah. Yang salahnya saya sebab selalu jumpa bodoh je

      Delete
  7. Tahniah sal 🌹🌹🎁🎁

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah tahniah sal..
    Betul kata wak lat jangan salahkan jodoh..Allah sudah tentukan ajal maut jodoh pertemuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdelah, mana ada saya salahkan jodoh. Salahkan diri sendiri je sebab selalu bodoh.

      Delete
    2. no worries la ciksal, wak paham.,

      psl jodoh ni kann., mmg kita sendiri pon xtau., yg kawen dgn kasihsayang pon ramai je cerai berai., xkirala baru kawen 2 3 bulan atau 23 tahun., wallahu

      Delete
  9. Alhamdulillah. Tahniah. πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼

    ReplyDelete
  10. Tahniah. Alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  11. tu gmbr lama... skrg dah sadoπŸ˜†πŸ˜†

    ReplyDelete
  12. Tahniah sal..Alhamdulillah, shida pun menang juga dlm GA lea ni :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah sal!!! lama x singgah sini... hadiah sal dh lama sampai tau... tp lmbt sgt publish kt blog.. terima kasih ye sal.. suka sangat FM dr sal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya rasa kakmim dah bagitau. No problem la kak, ok je kalau pemenang tak buat entry. Bukan tu niat buat GA. Doakan saya dapat travel lagi, so boleh bagi FM lagi. Hehe

      Delete
  14. Tahniah sal. Akak pun baru je isi e-filing. Dek kerana bayar zakat akhirnya dapat tolak income tax yang hampir 1 k juga tu. Alhamdulillah tak payah bagi duit kat income tax.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay.. Tahun lepas banyak pengecualian kan.

      Delete
  15. Alhamdulillah.. Tahniah sal.. rezeki tak salah alamat..
    Sha pun nak sikit vitamin R tu kalau ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan best kalau kat Shopee ada jual

      Delete
    2. kan.. beli je online.. pastu dia sampai rumah.. hahaha.. melalut pula dah..

      Delete
    3. Nampak kan malasnya. Haha

      Delete
  16. murah rezeki sal.. alhamdulillah. paling bodoh jaga jodoh orang. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayalah orang bodoh itu. Hahaha. Gelakkan diri sendiri

      Delete
    2. Doa la baik2 hahah sal ni

      Delete
    3. Takpelah benda dah lepas. Harap di masa hadapan dah pandai

      Delete
  17. Alhamdulillah..kalau dah rezeki kita, tak kemana. Macam tu juga jodoh :)
    Ye Sal. Pernah rasa macam tu jugak. Kadang rasa tiba tiba malas nak fikir dah layan phone..lepas tu sambung stress fikir kerja. haduiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kan. Sendiri suka tangguh pastu sendiri stress. Haha

      Delete
  18. Tahniahhh!!!
    and yes me too.. bila dah byk sngt kerja tatau nak handle and mula.. then end up main phone ats katil

    ReplyDelete
  19. Tahniah, Sal!
    Sorry... vitamin R akak dah expired. Bahaya kalau bagi jat orang hahaha

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah rezeki tak kemana-mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jodoh aje yang selalu ke sana ke sini. Ke sana ke sini

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

 

Template by BloggerCandy.com