Tuesday, 16 March 2021

Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6


Akhirnya dapat jugak peluang nak join Giveaway yang tengah viral ni. Hahaha. Support kengkawan blogger. Mana tahu murah hati Ako Retna nak bagi hadiah sampai RM1000.

Meh join reramai sebelum tarikh akhir.


40 comments:

  1. sejak kuar gua ni rajin nau join GA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Support member la. Hahaha

      Delete
    2. ye laa dlm gua x de tenet kannnn hahahaha

      Delete
    3. Hello gua I ada unifi hokey. Haha

      Delete
    4. unifi dari gua sblh punya kan? hahahahahaahah

      Delete
  2. WAh... ramai2 join memeriahkan GA. Good LUck sal.

    ReplyDelete
  3. gud luck sal.. sorry br perasan... :) tq join ehehe

    ReplyDelete
  4. Chaiyok chaiyok sal. Mudahan ada rezeki

    ReplyDelete
  5. done join jugak. Semoga ada rezeki kita. Aminnn :)

    ReplyDelete
  6. untung sabut timbul.. aminn

    ReplyDelete
  7. Hehe masa aktif sertai peraduan. Untung menang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join je support rakan blogger. Menang tu kalau ada rezeki. Huhu

      Delete
  8. salam sal, jom tgk sape yg bertuah gak nya tu...

    ReplyDelete
  9. dari GA yang sama. salam pengenalan :-)

    https://www.ibucida.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete
  10. rajin sal join! hehe. semoga ada rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Result dah keluar. Bukan insan terpilih. Haha

      Delete
    2. Baru nak tanya ada rejeki dak? Dah keluar statement bukan insan terpilih tu 😊

      Delete
    3. hahaha.. sama lah bukan insan terpilih

      Delete
  11. Sama lah bukan insan terpilih jua hehee ^_^

    ReplyDelete
  12. Baru nak join.. Dah tutup pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe. Nak raya nanti mesti banyak blog buat GA

      Delete
  13. jalan2 sini...

    https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah kak Mia. Insha Allah akan balas kunjungan

      Delete
  14. Replies
    1. Thanks singgah. Nanti akak gi jalan-jalan sana jugak

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

 

Template by BloggerCandy.com