Friday, 19 February 2021

Giveaway Vektor 2.0 by Cuya

Assalamualaikum semua! Jom ramai-ramai meriahkan 'Giveaway Vektor 2.0 By Cuya'. Syaratnya simple je. Tarikh tutup Cuya tak decide lagi. Nak join, klik je banner kat bawah ni.

  

Seingat aku sepanjang blogging, tak pernah menang GA. Loser teruk. Hahaha. Manala tau kali ni murah rezeki. By the way, Cuya, akak takde IG. Ini serius OK. Tak caya boleh tanya geng blogger lain.

p/s : Definisi vektor bagi orang art dengan orang Sains lain ye. Bila mention vektor aku terbayang ni

45 comments:

  1. Aha vektor dalam Matematik.
    Semoga menang Sal.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kita geng wak...anti IG eh bukan tak reti nak guna IG pun huhuhu

      Delete
  3. Terima kasih atas penyertaan. Wah vektor matematik..jauh tu..hehehe

    nnti Cuya update senarai peserta ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Vektor tu antara chapter favourite. Sekarang dah lupa

      Delete
  4. All the best!

    Jemput singgah
    https://www.nonasani.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah sini ye. Insha allah saya balas kunjungan

      Delete
  5. Semuga berjaya. Akak pun takde IG dengan twiter ahakss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay.. Geng. Socmed yang saya aktif blog ni je. Itu pun bukak 2,3 hari sekali

      Delete
    2. Dolu-dolu time 2005 selalu skodeng blog orang baca tulisan ala-ala novel setoet..nak buat blog masa tu tak reti. Dulu rasanya blogdrive yang ramai orang guna. Sekali bila ada blogspot eh terjebak lah pulak. FB pun terjebak tahun 2010 dapat jumpa kawan sekolah yang dah berpuluh tahun tak jumpa. sekarang maleh lah pulak. Whatsup je yang hari2 on

      Delete
    3. Yup.. Saya dulu pun excited dengan fb sebab dapat jumpa kawan sekolah. Lama-lama makin malas sebab yang muncul kat newsfeed iklan dengan video entah apa2. Pastu cerita viral artis bergaduh la apa la. Cerita pasal kawan dh x nampak. Haha. Tu malas nak guna fb dah

      Delete
  6. ynwa... eh ehhh salah... good luck😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ko menang vector tu lukis laa gmbr abam Ad. encemmm larikkkkkk

      Delete
  7. Jalan menyinggah dr segmen yg sama. All the best!

    ReplyDelete
  8. Selamat bergiveaway. Semoga kali ni ada rezeki Sal menang vector. Dulu kita pun camtu ingat vector belajar tu ha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kan. Fizah pun bukan reti ke buat vektor?

      Delete
    2. Bolehlah Sal, dah lama tak menvector pun. Lupa dah skill tak diasah tu. Dulu sebelum terjebak dengan art memang dok pelik dengan nama vector tu. hihi

      Delete
  9. Salam Sal :)
    All the best ! GA 1.0 shida dah menang hehee!
    moga ade rezki utk sal ya <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, kalau tak menang pun nanti cuba 3.0, 4.0 dan seterusnya

      Delete
  10. semoga ada rezeki Sal.. nina pun join jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok nina join tu yang join jugak. Hehe

      Delete
    2. Bosan gak ni. Nak tulis entry baru malas plak

      Delete
    3. part malas tu kalau menjelma. sebulan pun boleh hilang

      Delete
    4. Mana nak cari pil rajin ye..

      Delete
    5. tiada dipasaran.. kena bt portion sendiri

      Delete
    6. Tunggu surat sekolah harry porter sampai ke tua tak dapat-dapat

      Delete
  11. Good luck Sal! Moga ada rezeki.
    Terima kasih sangat-sangat atas kiriman hadiah itu. Kak Amie sangat hargai dan akan simpan baik-baik buat kenangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah sampai dengan selamat. Harap setiap kali nak bukak fridge akan teringat saya. Hehe

      Delete
  12. hi. singgah daripada giveaway yg sama. hehe :)

    ReplyDelete
  13. All the best! Selamat bersegment. Dtg Dari giveaway yg Sama ni.🥰

    ReplyDelete
  14. Pemenang yang dicari telah dijumpai! Jom kita tengok~
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/pemenang-giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah... Nervousnya. Ok nak check sekarang

      Delete
  15. hi jom join GA menarik ni!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

 

Template by BloggerCandy.com