Tuesday, 9 February 2021

Senarai Penuh Peserta 'Giveaway by Blog Sal' - Giveaway Tamat

** Giveaway ini telah berakhir. Berikut adalah senarai peserta. Sila semak penyertaan anda. Terima kasih **

Assalamualaikum dan hai semua! First of all, nak ucap terima kasih kepada para blogger yang menyertai giveaway sulung by Blog Sal. Yang support pun thanks jugak walaupun tak join. Maaflah ye kalau ada kekurangan. 

Untuk yang telah menghantar penyertaan, sila semak samada blog anda tersenarai atau tidak. Sekiranya tidak, sila maklumkan kepada tuan punya blog ye. Oh, kalau terlupa follow balik pun sila tegur. Like I said, masih berjinak-jinak lagi dalam membuat giveaway.

Untuk yang nak menyertai Giveaway by Blog Sal, sila klik SINI untuk cara-cara dan syarat penyertaan. Giveaway berakhir 8 Februari 2021, jam 11.59 malam.

Senarai Peserta (setakat 12.00 am, 9 Februari 2021)

1. https://www.ezaboomboom.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal-ezajoin.html

2. https://www.ibucida.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

3. https://pemudattbc.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

4. https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

5. https://www.uminazrah.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

6. https://www.anajingga.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

7. https://karyaku-paridahishak.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

8.  https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

9.  http://www.zianaeunos.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

10. https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

11. https://denhanda.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

12. https://www.akifimtiyaz.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

13. https://aniesandyou.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

14. https://zieyaweasley.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

15. https://mrsablogstori.blogspot.com/2021/01/Mrs.A%20join%20My-first-giveaway-by-blog-sal.html

16. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

17. https://ciksukataip.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

18. https://famf-tower.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

19. https://www.tiarasaphire.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

20. https://vitaminayu.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

21. https://salatulzarida.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

22. https://theredzachannelz.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

23. https://www.azhafizah.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

24. https://thekaellaaaa.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

25. https://ikashoid.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

26. http://www.duniashida.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

27. https://sajesuka-suka-notie.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

28. http://www.mamapipie.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

29. http://www.zukidin.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

30. https://salamisimon1.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

31. https://www.shikinrazali.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

32. https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal_17.html

33. https://aimanziyad.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html?m=1

34. https://www.mialiana.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

35. https://tetikusmerah.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

36. https://www.adianiez.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

37. https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html





Pemenang akan dipilih menggunakan random number generator. Nantikan pengumuman yang akan dibuat secepat mungkin. Thanks for joining!

49 comments:

  1. Tahniah Sal dapat anjurkan GA. Good luck semua yamg join..

    ReplyDelete
  2. tahniah dan menarik ni..nanti nak join juga 👍

    ReplyDelete
  3. alamak kita kena tinggal erl lah....aiyakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, kak notie tertinggal dekat Kashmir

      Delete
    2. Sekarang lagi ler musim sejuk kooo. Katanya tasik dal beku. Sian tuan rumah bot tiada pelancung sebab pandemik ni.

      Delete
    3. Kesian abang sashi kapoor. Ke shammi kapoor? Tak kisahlah, mana2 je

      Delete
  4. Replies
    1. Xpe. Lama lagi giveaway nya. Sempat pkp 3 round lagi

      Delete
  5. ko mmg sengaja nak jodohkan dgn abam Ad kannnnnnnnn?????? nehiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. 13 sempena kelab ko menang PL 13 kali. Haha

      Delete
    2. sorry... i'm not 'lucifer' fan hahahahahahaahhaahah

      Delete
  6. wow... meriahnya.
    blog kita belum masuk dalam list lagi nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah update. Pagi ni baru dapat masa blogging. Thanks for joining ye

      Delete
  7. Okay noted no.23 Terima kasih Sal :)

    ReplyDelete
  8. Ok ada dalam senarai yang no. 1 tu. Hihi. Terima kasih ye Sal sedia senarai peserta ni senang nak blogwalking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sal tengok dari blogger yang dah biasa buat GA, selalu buat list macam ni. Senang untuk penganjur jugak nak keep track. Takut ada peserta tertinggal

      Delete
  9. Alhamdulillah, semoga makin meriah penyertaannya.. saya yg no.31😊

    ReplyDelete
  10. tahniah, smbtn yg mgalakkan dr rakan blogger yg lain 👍👍👍

    ReplyDelete
  11. no.17 checked! alhamdulillah ramai yg join. not bad sal

    ReplyDelete
  12. MasyaAllah, ramai yang join ni. Alhamdulillah. TQ Sal sedia senarai penuh peserta ni, dapatlah Eza blogwalking Jumaat ni nanti. Yeay!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy blogwalking ye. Sal pun tak sempat lagi nak jalan-jalan semua

      Delete
  13. Nombor 23. no 22 tu hilang 2.
    saja inform nak bagi cantik numbering :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cekap mata Fizah. Ok sekarang gak betulkan

      Delete
  14. Replies
    1. Sempat say hi and follow balik je hari tu. Keji pulak kan kalau penganjur segmen tak bw

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

 

Template by BloggerCandy.com