Wednesday, 1 January 2020

January Bloglist

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Selamat Tahun Baru 2020. Cmane azam 2019 korang, dah terlaksana belum? Aku doakan tercapailah hendaknya ye. Kalau tak tercapai pun, semoga kita semua dapat istiqamah menjadi insan yang lebih baik. Aku? Still kurus (in fact aku makin kurus sebab kerap sakit), still mengharap Liverpool akan menang Premier League dan still susah bangun pagi. Marilah kita berhuhuhu.

Macam biasa, jom tukar bloglist, aktiviti wajib setiap kali awal bulan. Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab tak putus-putus komen kat blog aku. Yang tak ada pun jangan risau, aku akan tetap terjah. Percayalah, kekerapan aku merayap kat blog orang, lagi tinggi dari kekerapan update blog sendiri.

OKlah, meh kita tengok siapa yang terpilih bloglist pertama tahun 2020 ni..

Sha Mohamed
Blog:http://kasihkuamani.blogspot.com/

aryan azra
Blog : http://aryanazra.blogspot.my

mamapp
Blog : http://www.mamapipie.com/

Azhafizah MN
Blog: http://www.azhafizah.com/

nayfatimahrashid
Blog : http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/

Wak Lat
Blog: http://tigalalat.blogspot.com/

adianiez AIDA
Blog: http://www.adianiez.com/

Mrs.A
Blog : https://mrsablogstori.blogspot.my

Mimie
Blog: https://www.mimiazirah.com/

Nina Mads
Blog: http://ciksukataip.blogspot.com/

Orchid Puteh
Blog: https://putehdandelion.blogspot.com/

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

nohas
Blog: https://al-pakri.blogspot.com/

paridah
Blog: http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/

notie
Blog : http://sajesuka-suka-notie.blogspot.com/

So, selain dari tengok Liverpool menang liga (confident ye ko Salbiah) apa lagi yang dinanti di tahun 2020? As for me, memandangkan 2018 dan 2019 aku sangatlah celaka, aku mengharapkan 2020 yang lebih baik. Aku nak sangat berpindah tempat kerja memandangkan company aku kerja sekarang tak tentu lagi masa depannya. I also plan to travel as much as I can. 2020 ni aku nak cuba travel solo ke luar negara. Semoga aku  dalam peliharaan Allah. Doakan aku ye.

Paling penting aku nak sihat. Nak dapatkan berat badan seimbang dan nak ceria balik macam dulu.

Thanks for reading and supporting my blog ya! Love you all! Happy New Year!

Secebis lawak akhir tahun. Moga kalian terhibur

37 comments:

  1. selamat tahun baru! =)

    tahniah yg dpt masuk list..

    ReplyDelete
  2. Semoga sihat 100%. Amin. Jemput singgah baca di blog saya. Tq.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah Allah masih panjangkan lagi usia kita ke tahun 2020. Semuga Allah memakbulkan impian sal dan semuga tahun baru membawa kebahagiaan buat sal dan semua pembaca blog sal. Aamiin

    ReplyDelete
  4. salam tahun baru sal... 1st time jejak ke sini.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru..thanks ye singgah sini

      Delete
  5. kawen tu sonok tau ciksal..


    nk jaga pkawenan tu yg brape nk sonoknyer.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, ni budak kecik pun tau

      Delete
    2. ramai je org dewasa dh tau pon tapi nk kawen gak.. hahaha

      Delete
    3. Itu lumrah manusia. Siapalah kita nak menolaknya

      Delete
  6. selamat tahun baru Sal dan semoga 2020 ni Sal will back on track, takboleh sedih2 cos YNWA 🙌🙌🙌

    ReplyDelete
  7. Yeayyy link blog akak ada. Nanti akak masuk link blog sal ye

    ReplyDelete
  8. try makan vitamin/supplement tgk.. harap kerajinan tu still ada nk bw hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cari vitamin R, vitamin rajin. hehe

      Delete
    2. vitamin R ni kalau ada jual dh beli berkotak2. haha

      Delete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah. Terima kasih banyak² Sal. Tahniah untuk semua

    ReplyDelete
  11. ALHAMDULILLAH TKSH SAL...MOGA SAL SIHAT SEJAHTERA SELALU

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. nama saya masih ada di situ..
    Salam tahun baru Sal..
    Semoga Allah permudahkan semua perancangan Sal dan beri Sal Kesihatan yang baik.. Aamiin..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, nampak blog Mrs. A di situ.

    Semoga 2020 tahun yang baik buat Sal dan tercapai segala impian.

    ReplyDelete
  14. Haha.. boleh sambung zaman bujang ke tahun depan ye.. wah taknsangka mama Ada lagi dlm list yeayy

    ReplyDelete
  15. alaa nama cheqq tadak ka isk isk iskkkk..
    kite tunggu Euro2020 laaa yahuuu yahuuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha tu dia..hang menghilang pi NZ ingat tak mau balik dah. Haah la, tahun ni Euro. Dok fokus liverpool sampai lupa

      Delete
  16. bujang is ohsem lah!
    happy life kan...
    bujang or not, not an issue :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahagia tu kita cari sendiri kan kak. bujang ke dah berkeluarga ke, ada bahagian masing-masing Tuhan bagi

      Delete
  17. tahun ni buat ayat yg sama juga ke? huhu

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

 

Template by BloggerCandy.com