Saturday, 18 January 2020

Giveway Bersama Nieyl


Klik banner untuk join

36 comments:

  1. semoga berjaya cik sal tuuh., ;p

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sal.. :)
    semoga ada rezeki...

    ReplyDelete
  3. hai! Nisha bw ke sini ^^ selamat berkenalan
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/01/giveaway-bersama-nieyl.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan moga ada rezeki dapat hadiah. Aamin...

    ReplyDelete
  5. Semoga dikurniakan rezeki menang Sal.

    ReplyDelete
  6. Giveaway bersama nieyl dah tamat..
    terima kasih sebab sudi luangkan masa join...
    Senarai Peserta dah keluar, boleh semak ya.. :)
    Good Luck..semoga ada rezeki..Amin.....

    ReplyDelete
  7. Good Luck Sal. Moga ada rezeki Sal.Aaminn

    ReplyDelete
  8. Jom giveaway di bawah,kita support blogger malaysia!


    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/03/saya-mahu-produk-creative-united-psan.html

    ReplyDelete
  9. tahun ni konon nk join GA.. tp ke laut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekonomi merosot. Blogger pun tak ramai buat GA

      Delete
    2. hadiah top komen kena pos jugak la Sal.. kesian dr 2018 tak pos2. haha
      busy punya pasal

      Delete
    3. Samala kita. Mereput hadiah nak kena pos. Duduk jela dalam almari. Haha

      Delete
    4. Sal dh jd top komen.. tak tau lah nk pos apa. makanan boleh? hahah

      Delete
    5. Haha. Souvenir Taiwan ada lagi?

      Delete
    6. adaaaa.. hahaha. kalau nk jgn malu jgn segan

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

 

Template by BloggerCandy.com