Sunday, 1 December 2019

December Bloglist

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Sedar tak sedar dah masuk bulan Disember kan. Cmane azam 2019 korang, dah terlaksana belum? Aku doakan tercapailah hendaknya ye. Kalau tak tercapai pun, semoga kita semua dapat istiqamah menjadi insan yang lebih baik. Ewah..

Untuk bulan Disember ni, macam biasa aku still buat bloglist berdasarkan kaki komen tegar. Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab tak putus-putus komen kat blog aku.

OKlah, meh kita tengok siapa yang jadi penyeri Blog Sal di bulan Disember.

Sha Mohamed
Blog:http://kasihkuamani.blogspot.com/

nayfatimahrashid
Blog : http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/

Azhafizah MN
Blog: http://www.azhafizah.com/

mamapp
Blog : http://www.mamapipie.com/

notie
Blog : http://sajesuka-suka-notie.blogspot.com/

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

nohas
Blog: https://al-pakri.blogspot.com/

Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

ezy.xixii
Blog: http://lemonribena.blogspot.com/

ShirVen
Blog: http://zzzyy.blogspot.com/

Shiqin Sunshine
Blog: http://www.cinqleafclover.com/

mrhanafi
Blog: https://obsesbuku.blogspot.com/

Hayati Suki
Blog: https://hayatisuki.blogspot.com/

Orchid Puteh
Blog: https://putehdandelion.blogspot.com/

Thanks for reading and supporting my blog ya! Love you all!

Current state of mind : Nervous menanti surat dari company. Samada akan diberhentikan atau tidak.


20 comments:

  1. alhamdulillah.. blog sy pon masuk list..
    semoga murah rezeki awk.. =)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Ada nama saya di situ.. 🥰

    ReplyDelete
  3. semoga dimurahkan rezeki ciksal..

    ReplyDelete
  4. sy bukan Wolverhampton Wanderers!!!

    ReplyDelete
  5. nampak sgt aida da lama x jejak sini :) hu hu hu hu...

    ReplyDelete
  6. High.. yeh yeh nama mama.adaa

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah tahniah untuk semua ^_^

    ReplyDelete
  8. Terima kasih sal. Semuga sal ceria ceria selalu.

    ReplyDelete
  9. wow..ada buat bloglist contest ke? first time dtg sini..saya blogwalking..done follow ur blog sis:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada contest pun. Saja suka2 buat list. Thanks folo ye

      Delete
  10. Azam belum terlaksana.kena carry forward ke tahun depan. Terima kasih banyak juga Sal selalu support blog kita :) Tahniah semua

    ReplyDelete
  11. demm.. wak x mampir komen2 blog sal yg ohsem ni erk.. huhuhu

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com