Sunday, 10 November 2019

Matchday!!!


Liverpool vs Man City
Anfield, 11 Nov 2019, 12.30 am waktu Malaysia

Ramalan aku :
1. Liverpool menang tapi tipis. 1-0
2. Akan ada gaduh, kad dan injuries
3. Aku akan tertido sebelum game habis, tau-tau je dah Subuh. Hahaha

P/s : kalau Liverpool kalah korang pura-pura je tak terbaca entry ini.

14 comments:

  1. suami sy peminat liverpool.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti suami sis seorang yang setia dan penyabar. biasa penyokong liverpool macam tu. haha

      Delete
  2. Eh.. sapa yang menang ye.. Sha tak berapa bola nie.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MESTILAH TEAM KITORANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

      Delete
    2. amboi..semangat ye mem sorang ni kalau pasal liverpool

      Delete
  3. "mencinta siti" hahahaha siti mn? siti kasim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mek siti aku tak risau. Lester brendan rodgers dok cucuk belakang tu. Haih

      Delete
  4. so ending dia sapa menang ni? Hihi..kita tak tengok match ni.

    ReplyDelete
  5. Kita semua pon suka bola... Tak Kisah pon negara mana๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com