Friday, 1 November 2019

Bloglist November

Assalamualaikum dan hai semua! Macam biasalah, masuk je bulan baru, aku akan tukar bloglist. Bloglist ni aku buat berdasarkan blogger yang banyak meninggalkan komen bulan sebelumnya. Bagi blog picisan macam aku, 2 komen pun aku dah anggap banyak. Kah kah, loser teruk! Bukan apa, sebagai tanda penghargaan, sebab sudi luangkan masa karang ayat nak mengomen. So, pengomen setia bulan Oktober adalah:

Sha Mohamed
Blog:http://kasihkuamani.blogspot.com/

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

mamapp
Blog : http://www.mamapipie.com/

AtieYusof
Blog: http://atieyusoffamily.blogspot.com/

Azhafizah MN
Blog: http://www.azhafizah.com/

Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

nohas
Blog: https://al-pakri.blogspot.com/

ShirVen
Blog: http://zzzyy.blogspot.com/

Mrs.A
Blog: https://mrsablogstori.blogspot.com/

Wak Lat
Blog : https://wak3lat.blogspot.com/

I am LZ
Blog: http://ladyinredplanner.blogspot.com/

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

mrhanafi
Blog: https://obsesbuku.blogspot.com/


OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome! Thanks a lot, walaupun korang tak sedar, aku memang happy dengan kehadiran korang. Nanti free aku gi jalan-jalan blog korang ye!

Thanks for reading!

p/s : Current state of mind : Need a holiday so bad


27 comments:

  1. lain kali kita pon nak tersenarai la heheh. salam kenal. kita baru je nak aktiv balik berblog. harap sudi singgah blog kita. done follow sini.

    ReplyDelete
  2. wah terima kasih ..

    ada masuk list juga.

    saya akui bukan senang nak dapat orang komen blog kita sekarag ini..

    ReplyDelete
  3. Yeah!! Nama kita ada.. Tahniah pada nama yang tersenarai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah dekat Sha jugak. thanks rajin komen ye

      Delete
  4. Jom jom pi holiday. akak nak pi holiday naik ets dengan kakak-kakak pi padang besar.
    Nak cuba naik business class sekali booking tiket perghhhhh full semuanya. emmmm nanges bucu katil hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi time public holiday memang memanjang penuh kan kak..kena booking setahun awal gamaknya

      Delete
  5. wah kiter tersenarai. maceh Sal. Sebenar byk entry Sal ni aku teringin nak baca esp entry ttg holiday tpi masa asyik tak mencukupi je. sempat baca sikit2 je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. takpe2 take your time. blog ni tak lari ke mana

      Delete
  6. Tahniah semua komentator dan terima kasih masukkan dalam bloglist. Harap sal dapat bercuti. aaminn...

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk semua yang masuk list.. ;)

    ReplyDelete
  8. wah tahniah untuk semua. boleh jugak bw ke semua blog dalam list ni ^_^

    ReplyDelete
  9. Hi! Sal musim hujan tak sesuai pi holiday kat Mesia nih! ehh!
    Thank you Mrs. A masuk list nampaknya tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak holiday dalam KL pun tak berkesempatan lagi. busy sungguh

      Delete
  10. Congrats semua yg trrsenarai

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada yang tersenarai...

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com