Thursday, 3 October 2019

October Bloglist

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Sedar tak sedar dah masuk bulan Oktober ye.. Cepatnya masa berlalu. Rasa macam baru je tukar kalendar 2019. Lama kan blog aku tak senaraikan top komentator. Yelah, entry pun takde cmane pembaca nak komen kan u olls. Bulan September lepas Alhamdulillah dapat jugak aku menghasilkan 6 single entry terbaru walaupun berperang dengan diri sendiri yang kejap sakit kejap sihat.

Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab sudi menyokong aku buat comeback. Ewah comeback la sangat. Yelah, last aku aktif blogging bulan Februari pastu terus senyap membawa hati. Hahaha.

OKlah, meh kita tengok siapa yang jadi penyeri Blog Sal di bulan Oktober ni.

notie
Blog : http://sajesuka-suka-notie.blogspot.com/

zarul farhana
Blog: http://sayazarulfarhana.blogspot.com/

Azhafizah MN
Blog: http://www.azhafizah.com/

mamapp
Blog : http://www.mamapipie.com/

nohas
Blog: https://al-pakri.blogspot.com/

ShirVen
Blog: http://zzzyy.blogspot.com/

nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

Amelia
Blog: http://www.amysyeera.com

Wak Lat
Blog : https://wak3lat.blogspot.com/

AtieYusof
Blog: http://atieyusoffamily.blogspot.com/

nayfatimahrasyid
Blog: http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/

ewanthology
Blog: http://delarocha82.blogspot.com/

ezy.xixii
Blog: http://lemonribena.blogspot.com/

Warisan Petani
Blog: http://warisanpetani.blogspot.com/

Ana Jingga
Blog: https://www.anajingga.com/

OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome! Thanks a lot, walaupun korang tak sedar, aku memang happy dengan kehadiran korang. Nanti free aku gi jalan-jalan blog korang ye!



Liverpool apa kawan-kawan? Ya..Liverpool power! Till then, see you next time, lovelies!




34 comments:

  1. you'll never walk alone..bloggers support bloggers...
    semoga kesihatan bertambah baik..

    ReplyDelete
  2. alolo terima kasih SAL, tuu laa lama tak naik kat reading list kak ana..please come back kay.. happy blogging naa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insha allah kak ana..kalau sy jalan2 blog akak sayadrop komen banyak2 na

      Delete
  3. Teruskan menulis cik sall.. moga semangat nk berblog tu kembali.. mcm akak juga.. baru nak start balik.. hihi..
    Tq atas penghargaan kt atas, tersenarai jg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, semangat tu yang kadang-kadang tak ada. Padahal idea menulis banyak

      Delete
    2. Moga cik Sall sentiasa baik2 shj.. ada masa menulis lah .. kmi dok tunggu nak baca ;)

      Delete
  4. sama. kaella pun rajin update blog naik turun akhir2 ni, maklum dah sibuk exam besar huhu

    ReplyDelete
  5. bnyak kali klik blog sal ni tak masuk in.. mangkali tenet zie yg x ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..ni dah ok belum? rasanya takde masalah line

      Delete
  6. Rindu betul nak baca post Sal..Harap Sal bertambah sihat..
    Tahniah kepada rakan bloggers yang tersenarai..

    ReplyDelete
  7. Semoga kita terus memberi sokongan pada yang lain.

    ReplyDelete
  8. Saya pun sangat sibuk sejak akhir ini...tak done nak berblogging.

    ReplyDelete
  9. ini pun masuk blog sal antara bolog yang saya senang dan suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. harap ramai la terhibur baca

      Delete
  10. Mai mai jln ke blog kita. .. Tapi xda apa la nak jamu makan. ..Hihi

    ReplyDelete
  11. huhu wak pon tersenarai erk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. psst. wak updet blog satu lgi ye ciksal.. huhu

      http://tigalalat.blogspot.com/?m=1

      Delete
    2. amboi wak, rajin keep up sampai 2 blog. saya satu je ni pun tak terjaga

      Delete
  12. eh tersenarai yea, terima kasih sal. semoga terus rajin berkarya di blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. u too. semoga terus rajin menulis

      Delete
  13. Terima kasih banyak awakkkk...team kita nombor 4 ..sobs sobs

    ReplyDelete
  14. dalam blog saya masih konsisten tetapi dalam dunia media sosial saya selalu menghilangkan diri..

    ReplyDelete
  15. Hai, dik Sal. Thanks datang berkunjung jenguk blog akak. Akak ni pun baru nak aktif semula buat entri. Entah apa yang disibukkan tah 😅

    ReplyDelete
  16. nampaknya memang dah kena tendang keluar carta dah namaku.. huhhu.. memang jarang update. jenguk blog sendiri pun krik krik..

    ReplyDelete
  17. Lama MMA X singgah sini.. mood melanda huhhh

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com