Sunday, 22 September 2019

Sharing Sunday - Know Your Tyres

Aku tengah belek-belek handphone untuk clearkan storage. Banyak jugak infografik berguna aku simpan. So daripada aku delete sesaja baik simpan sini so boleh jadi panduan untuk aku dan korang juga di masa hadapan.


Pandu dengan cermat ye musim-musim jerebu ni. Take care semua!

20 comments:

  1. Terima kasihs hare. orang perempuan memang jarang ambil tahu bab kereta ni.Ada infographic macam ni senang nak faham

    ReplyDelete
  2. Perempuan tahu bawa jerπŸ˜†πŸ˜†

    ReplyDelete
  3. hahaha dah 2 tahun ada kereta, baru kita tahu pasal ni. aduuu.. thank you kak Sal share :D

    ReplyDelete
  4. perempuan mmg xde input pasal ni kan.,hehe
    thanks share ilmu ni :-)

    ReplyDelete
  5. Bila baca info ttg ni selalu plan nak beringat bila beli tyr nnt tpi bila dh darurat, tyr rosak, terus beli, lupa semua fakta ni 😁😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau emergency tu dengar jelah apa cakap mekanik. otak pun jadi jem

      Delete
  6. Kerja kt warehouse kipang tayar pon saya xpakar lagi bab tayar

    ReplyDelete
  7. info yg bagus ni..tapi biasala org perempuan kan, nak2 pulak ada suami dan 2 hero..jd mcm tak ambil tahu sgt walau kekdg tu teringat nak ambil tahu..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang takde suami ni kenalah belajar. haha

      Delete
  8. Bagus nak refresh memory ni.
    Rasanya Mrs. A dah banyak kali baca info pasal tayar tapi tak hadam-hadam jugak orang pompuanlah katakan selalu laki yang settlekan hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasanya kita ni nak pam tayar pun terkial-kial. huhu

      Delete
  9. Bab2 tayar ni kena ambil tau jg kan.. walau kita pompuan.. hihi.. info berguna ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. pompuan selalu tau bawak kete je.termasukla tuan punya blog ni. haha

      Delete
  10. Replies
    1. untuk semua pembaca dan diri sendiri jugak

      Delete
  11. penyakit gegurls.. kita ni tibai jee mcm mana pun hahaha main hentam je bawak x check da tayar

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com