Friday, 1 February 2019

February Bloglist

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Sedar tak sedar dah masuk bulan Februari ye.. Cepatnya masa berlalu. Rasa macam baru je tukar kalendar 2019. Lama kan blog aku tak senaraikan top komentator. Yelah, entry pun takde cmane pembaca nak komen kan u olls. Bulan Januari lepas Alhamdulillah dapat jugak aku menghasilkan 5 single entry terbaru walaupun agak sibuk. Sibuk mendenya ko tu Sal, sibuk tengok bola jerrr

Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab sudi menyokong aku buat comeback. Ewah comeback la sangat. Hilang tiga bulan je sembang macam hilang tiga tahun! Hahaha.

OKlah, meh kita tengok siapa yang jadi penyeri Blog Sal di bulan Februari..sekuntum mawar merah sebuah puisi..Eh, ternyanyi pulak.

Siti Yang Menaip
Blog: http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

adianiez AIDA
Blog : http://www.adianiez.com

Mrs.A
Blog : https://mrsablogstori.blogspot.com/ 

notie
Blog : http://sajesuka-suka-notie.blogspot.com/

Tinta Farah D
Blog : http://titibianca187.blogspot.com/

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

aryan azra
Jepun Mari
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/



Farrah MF
Blog : http://famf-tower.blogspot.com/

Wak Lat
Blog : https://wak3lat.blogspot.com/

mamapp
Blog : http://www.mamapipie.com/

Fidah Shah
Blog : https://whitebarley.com

nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome! Thanks a lot, walaupun korang tak sedar, aku memang happy dengan kehadiran korang. Nanti free aku gi jalan-jalan blog korang ye!

Till then, see you next time, lovelies!


17 comments:

  1. Replies
    1. sebab dah kena potong ngan Siti. Eh kebetulan. Haha

      Delete
  2. Eh, blog kita tersenarai. Terima kasih kak Sal :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada blog yang tersenarai

    ReplyDelete
  4. yuhuuuiii iols daaatang ni tuan rumah mane ?
    kuih2 ke kuppi ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemputla masuk. Tuan rumah rindu ni..hehehe.

      Delete
  5. keep on blogging. all the best!

    ReplyDelete
  6. Ala....cerita lah lagi....syiok pulak baca...hehehe thanks upkan blog akak.

    ReplyDelete
  7. meriahnyaaa kalau ada tukang komen

    ReplyDelete
  8. Huhuu take sangka mama masih teesenarai lama x ke sini sal. Rindu mama Tak hee

    ReplyDelete
  9. selalu je singgah tapi dah lama takde entri baru kan terus akak pun tak singgah2 ini haa baru singgah balik heheh

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com