Saturday, 19 January 2019

Panduan Laluan Bas Percuma GoKL

Assalamualaikum semua! Untuk yang tercari-cari route info bas percuma GoKL boleh tengok bawah ni untuk panduan.


Nak lagi detail boleh klik SINI

Kalau nak jalan-jalan di Kuala Lumpur tapi malas bawak kereta sebab takut jam atau susah parking boleh try naik bas percuma ni. Banyak tempat menarik yang diorang cover macam Muzium Negara, Masjid Negara, KLCC dan KL Tower.

Hope this help. Oh kalau nak ajak aku jalan-jalan KL naik bas free ni roger lah ye. Thanks for dropping by!

10 comments:

  1. Thanks for sharing this, kak Sal. Kita first time naik ni ikut seorang kakak blogger ni.

    ReplyDelete
  2. kita yg duduk kl ni tak pernah naik lagi.. huhu. kena try satu hari nanti..

    ReplyDelete
  3. Bagus yang teramat sangat ada kemudahan begini Sal.. FREE lagi ronda KL..
    Tak yah pening kepala tempuh jem & cari parking..

    ReplyDelete
  4. way. suka nyer.
    at first plan CNY nanti nak naik KL.
    gi CM. gi sogo. gi KLCC.
    hmmm tetiba adik-beradik KL nak turun Melaka, sal.
    ok la tu. diorang plak nak berjalan kat Melaka ni hah. ok la...

    ReplyDelete
  5. Time Mrs. A turun KL aritu ternampak bas GOKl ni depan KLCC time tu sebelah-sebelah ramai jugak yang naik.

    ReplyDelete
  6. Wah menarik Ni behind take note duku. Kl kann selalu jem

    ReplyDelete
  7. dah lama akak tak masuk KL ni rasanya, bujang2 dulu memang kl la kawasan akak hehe

    ReplyDelete
  8. Aktiviti menarik nie kalau bawa anak-anak..

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

 

Template by BloggerCandy.com