Sunday, 1 July 2018

Julai dah tiba

Assalamualaikum semua. Bulan Syawal ni nampaknya momentum blogging kita semua pun gi beraya sekali. Haha. Orang nak datang komen pun tak tau nak komen cmane sebab takde entry baru. Sorrylah aku memang sibuk beraya. Sibuk dengan World Cup lagi. Puas hati aku Cristiano Ronaldo ngan Portugal dah tersingkir. Kahkahkahkah. Fair lah kan, Messi balik, Ronaldo pun balik. Dah tak payah gaduh-gaduh sape lagi terer.

Untuk penyokong-penyokong yang team korang masih bertahan dalam World Cup, may the best team win. Mana yang dah tersingkir, selamat menjadi lalang. Tak tau nak sokong sape meh lah join aku sokong Spain.

Apa-apa pun, tetap curi masa nak appreciate rakan-rakan blogger yang rajin datang komen bulan lepas. Thanks gais. Mereka adalah :

adianiez AIDA
Blog : http://www.adianiez.com

mamapp
Blog : http://www.mamapipie.com/

Farrah MF
Blog : http://famf-tower.blogspot.com/

Siti Yang Menaip
Blog: http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Mrs.A
Blog : https://mrsablogstori.blogspot.com/ 
 
Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

Shirven
Blog : http://zzzyy.blogspot.com/

I am LZ
Blog : http://ladyinredplanner.blogspot.my/

Farah
Blog : http://herlittleguiltypleasures.blogspot.my/

nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

notie
Blog : http://sajesuka-suka-notie.blogspot.com/
 
OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome! Thanks a lot, walaupun korang tak sedar, aku memang happy dengan kehadiran korang. Nanti free aku gi jalan-jalan blog korang ye!
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. Mohon maaf segala salah silap aku kat korang, samada yang nampak atau terselindung. Mana tau ada entry ataupun komen aku mengguris hati korang. Hati-hati di jalanraya dan selamat mengadap jam. Till then, see you next time, lovelies!

46 comments:

  1. terbaek.. diorang ni mmg rajin :)

    ReplyDelete
  2. eheheh ok ok kedudukan stabil cheq suka. cepatnya dah Julai da >.<

    ReplyDelete
  3. SALAM SYAWAL SAL..SLMT NIKMATI PERJUANGAN TEAM BOLA DUNIA

    ReplyDelete
  4. Jum kita sokong spain tho portugal ku dah balik kpg 😁

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya Sal.

    Bila kita nak raya bersama ni. Hihi...

    Jom bershopping lagi jom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiseh huda, orang shopping sebelum raya tau, bukan selepas. Hahaha

      Delete
  6. Bahahaha... selamat berlalang bersama.

    Spain pulang sudah ...

    Hahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong mana-mana team ada player liverpool jelah sekarang. Hahaha

      Delete
  7. Well this year bad investment.
    All chosen team kalah weih...

    Meh nak tunggu Japan pula mampu pergi setakat mana ... hahaha...

    German paling hampeh.com.mai.dok.p.dok.balik

    Awal glerz dah balik

    ReplyDelete
  8. 2018 menyaksikan ketumbangan banyak pasukan kategori otai seperti

    Germany.Argentina.Portugal.Italy. and last but not least umno. Hihihi...

    ReplyDelete
  9. akak macam biasa tak tengok pun bola sejak2 tua ni haa, bujang2 dulu layan jgak piala dunia ni rasa2 dulu sokong perancis kot akak ni kikiki, tak ingat dah la

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya sal.. cerita raya Sal tak start lagi .. huhuu tgh menunggu ni hikhikhkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. raya hambar la Zie, nak cerita takut orang bosan pulak. Hahaha

      Delete
  11. Mrs. A dari awal sokong france tapi sekarang macam nak sokong Brazil jugak hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh! eEh! eh! Mrs. A maintain sokong France tau and the world winner is hahahhaaa... semua orang dah tahu kot

      Delete
    2. hahaha.mana boleh tukar. tak aci ni

      Delete
  12. teman sibuk sangat bulan lepas...baru boleh aktif balik.

    ReplyDelete
  13. harap bulan ni teman boleh berblogging.

    ReplyDelete
  14. Selamat hari raya kak Sal. Kali ni saya tak tersenarai. Hehehe :D

    ReplyDelete
  15. Selamat Hari Raya maaf zahir batin Sal... blog hakak pun dah kena kick nampaknya hihi

    ReplyDelete
  16. Yeayyy blog kita masuk semula dalam senarai πŸ‘πŸ‘πŸ‘
    Thanks Sal πŸ’•..

    ReplyDelete
  17. mood raya tak habis lg.. nk update entri Taiwan pun malas. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. raya pun dah habis ni.. mood world cup pun dah habis. mals je tak habis lagi. haha

      Delete
  18. Selamat hari raya sal :)

    Ow..layan Piala Dunia juga rupanya..hihihi

    ReplyDelete
  19. haaai Kak Sal.. iols dtg ni jenguk2..

    ReplyDelete
  20. seminggu selepas cerita bola habis kan sistur baru sempat tanya incik somi 'malam ni tak tengok world cup ker? incik somi buat muka konfius, sistur lagi konpius salah soalan ker ni....sistur tak minat bola hahaha

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. samalah blog tuan tanah ni hidup segan mati tak mahu

      Delete
  22. wah. aida yg teratas.
    bangga dgn diri sendiri.
    tq sal.

    ReplyDelete
  23. Maaflah lama Tak tinggalkan komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apalah..dah nak raya haji pun blog ni tak berupdate. haha

      Delete
  24. yaya pun kurang ms nk BW..heee =D

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com