Monday, 7 May 2018

May I?

Assalamualaikum. Hola! Adoilah, sungguh kak Sal kau ni update blog pakai Internet Explorer ke hape! Dah 7 haribulan baru terhegeh-hegeh nak ucap terima kasih kat pengomen-pengomen awesome bulan lepas. Apa nak buat, dilanda demam pilihanraya. Dok pening fikir ni..Azmin ke Azwan Ali? Hahaha

*Sambil tiup habuk kat blog* Ada tak yang rindu nak baca bebelan aku kat sini? Bulan lepas aku a bit distracted. Sibuk takde sangat. Malas jela

OKlah, meh kita tengok siapa yang berjaya jadi pengomen tegar bulan lepas. Terima kasih masih ada yang sudi datang mengomen despite blog sendu macam Liverpool.

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

adianiez AIDA

Siti Nurzafirah
Blog : http://www.zafirahkama.com/

White Barley

Blog: http://whitebarley.blogspot.com/

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/


mamapp
Blog : http://www.mamapipie.com/

zarul farhana
Blog : http://sayazarulfarhana.blogspot.com/

aryan azra
Blog : http://aryanazra.blogspot.my

Wak Lat
Blog : http://tigalalat.blogspot.my

OKlah, macam biasa nak ucap thanks kat sesape yang selalu singgah kat blog aku ni. Tak kisahlah follower, silent reader atau kaki komen, korang semua memang awesome! Thanks a lot, walaupun korang tak sedar, aku memang happy dengan kehadiran korang. Nanti aku free/rajin aku update blog ye.

Till then, see you next time, lovelies! Semoga kerajinan mengupdate blog akan kembali. Have a lovely month ahead!

All the best my Mighty Reds!

15 comments:

  1. kau ckp sendu? okey bye... jgn simpan harapan utk ikut ke kiev okey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang sendu tu lah yang aku sayang. Hahaha

      Delete
  2. no no sendu? blog ini la yg selalu i refer pasal cerita kat wayang tauuuuuuuu hahahaaa.. selamat mengundi sal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..dah settle mengundi baru baca komen ni.

      Delete
  3. Ini antara blog yang teman suka baca.

    ReplyDelete
  4. Selamat berpuasa Sal.
    Hehehe ok nanti May janganlah sendu lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan May letih sikit je kot sebab puasa. Hehe

      Delete
  5. Yes you may. Hahaha! Yeay Yun Sing ada.. thanks ^^

    ReplyDelete
  6. Yahoooo dapat masuk list lagi. Tq Sal

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com