Monday, 5 March 2018

March Bloglist

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Berakhir sudah Februari, bulan yang tak berapa sibuk tapi entah kenapa aku dilanda kemalasan. Walaupun begitu, malas tahap sang kelembai sekalipun, aktiviti wajib setiap kali awal bulan tetap diteruskan padahal delay dah ni woi. Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab tak putus-putus komen kat blog aku. Yang tak ada pun jangan risau, aku akan tetap terjah. Percayalah, kekerapan aku merayap kat blog orang, lagi tinggi dari kekerapan update blog sendiri.

By the way, tahniah kepada pemenang Giveaway Pulau Jeju aku dan Siti Yang Menaip. Hadiah dah diposkan lads!!!! TETAPI terdapat sedikit miscommunication antara aku dan penganjur bersama. So, kalau korang dapat terlebih hadiah, anggap jelah tu rezeki. Kalau dapat terkurang, boleh email kitorang. Kita akan cuba solve the problem. Maaflah, kak Sal korang asyik di awangan lately. Entah apa masalahnya.

OKlah, meh kita tengok siapa yang berjaya jadi pengomen tegar bulan lepas. Terima kasih masih ada yang sudi datang mengomen despite blog sendu macam Arsenal. Hahaha.

Siti Yang Menaip
Blog: http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

Mummy Julia
Blog : http://juliaali.blogspot.my

mamapp
Blog : http://www.mamapipie.com/

aryan azra
Blog : http://aryanazra.blogspot.my

White Barley
Blog : http://whitebarley.blogspot.com

Fatin Shahrizam
Blog : https://fatinshahrizam.blogspot.my

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

adianiez AIDA

Fatimah Nabila

OK lah gais, rasanya tu je aku membebel kali ni. Semoga kerajinan mengupdate blog akan kembali. Have a lovely month ahead!

24 comments:

  1. wah
    blog saya pun ada
    hehehe
    thanks thanks

    ReplyDelete
  2. mmg pun asyik diawangan je... menang jeeeeeee kannnn

    ReplyDelete
  3. Yeayy mama Ada Dalam senarai. Sejak2 ni nampak sal kurang update blog

    ReplyDelete
  4. busy cik sal kita ni, orang penting dalam syarikat hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah busy. dilanda kemalasan je

      Delete
  5. alhamdulillah...ada lagi agak disitu..

    aii cik sal jangan malas2

    ReplyDelete
  6. Aduhhhh.... udah kena tendang jauh nampaknya ni huhu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..ade lagi nama kat atas tu.
    Thanks Sal..

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada yang rajin meninggalkan komen di blog Sal

    ReplyDelete
  9. bila nak update entry baru? :)

    ReplyDelete
  10. yeay ! nama kita ada... kikikiki

    ReplyDelete
  11. Haruslah suka baca blog Sal..
    Blog sempoi tapi best.. wink..wink..

    ReplyDelete
  12. Eh! sama lagi la kita ada penyakit yang takde ubat tu muahhhaaaaa....

    ReplyDelete
  13. eeeh ceq kat ataaaaih ye.. hehe ingatkan bawah2 dah hampir kena tendang ke.. marila kita kak pulun habiskan cerita2 tertunda kita. makin lama makin banyak draft tapi editnya tak ahahha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugaklah draft. ni habuk pun takde acane

      Delete
  14. Cari Nama sendiri.. ingatkan takde tapi rupanya Ada hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rupanya dah penah Komen pun kat sini haha.. mama baru nak be selepas sekian lama x bw ni

      Delete
  15. maaflah mama, blog tak berupdate macam tu lah. haha

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com