Friday, 2 February 2018

February Bloglist

Assalamualaikum dan apa khabar semua! Sedar tak sedar dah masuk bulan Februari ye.. Cepatnya masa berlalu. Rasa macam baru je tukar kalendar 2018.

By the way, thanks a lot kepada yang sudi join Giveaway Pulau Jeju aku dan Siti Yang Menaip. Macam tak sangka mendapat sambutan. Kepada yang follow aku, aku dah follow balik cuma ada a few yang aku tak jumpa jalan ke blog korang. Sebab stail aku memang follow balik, sudilah kiranya korang komen kat sini kalau korang perasan aku tak follow korang balik pun. Pemenang dah diumumkan lads!!!! Cepat check kalau-kalau kalian yang bertuah tu. Pengumuman pemenang boleh check SINI

Macam biasa, jom tukar bloglist, aktiviti wajib setiap kali awal bulan. Tujuan aku letak bloglist bulanan ni adalah sebagai promosi blog diorang kat readers lain sebagai tanda penghargaan sebab tak putus-putus komen kat blog aku. Yang tak ada pun jangan risau, aku akan tetap terjah. Percayalah, kekerapan aku merayap kat blog orang, lagi tinggi dari kekerapan update blog sendiri.

OKlah, meh kita tengok siapa yang jadi penyeri Blog Sal di bulan Februari..sekuntum mawar merah sebuah puisi..Ternyanyi pulak. Lamanya tak gi karok. Eh tetibe..

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

Siti Yang Menaip
Blog: http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

mamapp
Blog : http://www.mamapipie.com/

Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

dear anies
Blog : http://aniesandyou.blogspot.com/

I am LZ
Blog : http://ladyinredplanner.blogspot.my/

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

aryan azra
Blog : http://aryanazra.blogspot.my

Mrs.A
Blog : https://mrsablogstori.blogspot.my

hainom OKje
Blog : http://hainomokje.blogspot.my/

Ana Suhana
Blog : http://www.anasuhana.com

Dhiera nadhirah
Blog:http://dhieranottie.blogspot.my

Shahida Dzulkafli
Blog: http://kasihkuamani.blogspot.my

raihanah
Blog : http://vitamin-cerdik.com/

White Barley
Blog : http://whitebarley.blogspot.com

OK lah gais, rasanya tu je aku membebel kali ni. Semoga Februari ni boleh rileks sikit.


Have an awesome month ahead! Thanks for reading!

27 comments:

  1. ika singgah sini :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks singgah dan follow sini. dah follow balik

      Delete
  2. salam sal....saje singgah sini sat jenguk sal hihihi

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd blogger yg terpilih.
    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  4. Ke jeju rupanya sal ye. Rindu pula kat jeju tu. Nanti ana join GA tu.

    Wah ada rezeki tersenarai lagi. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  5. Yeayy mama tersenarai.. Tq sal. Sorinx sempat nak join GA sal. Tgk2 abis daa

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kalau ada ga lagi jangan lupa join. doakan saya murah rezeki dapat travel bebanyak. hehe

      Delete
  6. tq kak sal utk giveaway tu..hihi, bertambah pulak hadiahnya yer..

    ReplyDelete
  7. no 5? yaaa akan terjadi nnt di bln 5 kalau perangai linesman yg mmg mintak kaki... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe next year kan ada. tak pun next year lagi..haha

      Delete
  8. dah ada pemenang.. tahniah yg berjaya.. hep hep horayyy

    ReplyDelete
  9. Tahniah pada yang terpilih ya.. yahoooo!!

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  11. Yeayyyy sungguh gumbira hati ini kerana masih lagi menjadi penyeri blog Sal.. ;-)

    ReplyDelete
  12. hahaha... dah terkeluar carta dah

    ReplyDelete
  13. Alamak.. Nama dah jatuh ke bawah.. Hehehe

    ReplyDelete
  14. Dah tahu dah keputusan GA tu huhuhu... Mrs. A tak bertuah derrr...

    ReplyDelete
  15. itu la sekejap je masa berlalu dah februari nanti pejam celik pejam celik dan nak puasa eh tetiba heheh

    ReplyDelete
  16. M yang menebal punya pasal, terkeluar dari list dah.. hahaha

    ReplyDelete
  17. Tahniah yang menang dan tahniahh jugak kepada yang support. Semua sporting2!

    ReplyDelete
  18. Ada juga whitebarley...Alhamdulillah.
    Thanks Sal..

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com